Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Άνοδος στο 11 % ! Εργατικό Κέντρο Δράμας: Αύξηση των ποσοστών των ταξικών δυνάμεων στις εκλογές.

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 6 Απρίλη στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Δράμας. 


Η «Ταξική Αγωνιστική Ενότητα» αύξησε τα ποσοστά της σε 11% από 6% και τις ψήφους της και εξέλεξε έναν αντιπρόσωπο στο ΔΣ του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Δράμας.

Σε ανακοίνωσή τους οι ταξικές δυνάμεις σημειώνουν:


«Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί σημαντικό βήμα για τις ταξικές δυνάμεις που όλο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν με τους εργαζόμενους στους χώρους δουλειάς, αναδεικνύοντας κάθε ζήτημα, ενημερώνοντάς τους και οργανώνοντας την πάλη απέναντι στη βίαιη επίθεση που δέχεται η εργατική τάξη από μεγαλοεργοδότες - κυβέρνηση - ΕΕ.

Οι συσχετισμοί παρ’ όλα αυτά παραμένουν αρνητικοί, αφού ο παλιός και νέος εργοδοτικός συνδικαλισμός -ενωμένοι μάλιστα σε κοινό ψηφοδέλτιο- στέκεται ακόμα εμπόδιο στη χειραφέτηση και την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος.

Καλούμε τους εργαζόμενους να τους γυρίσουν την πλάτη, να νικήσουν τη μοιρολατρία και το συμβιβασμό που καλλιεργούν αυτές οι δυνάμεις, να μη συνταχθούν πίσω από “κάλπικους” αγώνες που στόχο έχουν την εναλλαγή κυβέρνησης στο πλαίσιο του συστήματος, να κάνουν το βήμα και να οργανώσουν την αντεπίθεσή τους μαζί με το ΠΑΜΕ, τις ταξικές δυνάμεις που συσπειρώνονται σε αυτό, τις μόνες που βρίσκονται αταλάντευτα στο πλευρό τους.

Με πρώτο σταθμό την απεργία στις 9 Απρίλη, συνεχίζουμε πιο δυναμικά, πιο αποφασιστικά, για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, με διεκδικήσεις και αγώνες για κάθε μικρό και μεγάλο ζήτημα, ως την κατάργηση της εξουσίας των μονοπωλίων και την εργατική - λαϊκή εξουσία, τη μόνη ικανή να προσφέρει ζωή αντάξια των σύγχρονων αναγκών μας».

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: