Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

To K.K.E για τους προπηλακισμούς και τις επιθέσεις κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.



Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αξιοποιεί τις επιθέσεις κατά βουλευτών του για να δικαιολογήσει τη βάρβαρη πολιτική του.
Οι διάφορες ομάδες, εθνικιστικές, ακροδεξιές και άλλες που πρωτοστατούν ή συμμετέχουν εκμεταλλευόμενες την αυθόρμητη αγανάκτηση, κυρίως ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, παγιδεύουν τις λαϊκές συνειδήσεις σε μορφές εκτόνωσης που αξιοποιούνται πολύμορφα από το σύστημα. Ο στόχος είναι να εμποδιστεί η ριζοσπαστικοποίηση των λαϊκών συνειδήσεων, να αποτραπεί η συνάντηση της λαϊκής οργής κι αγανάκτησης με το οργανωμένο, ταξικό και εργατικό κίνημα.
 

12 σχόλια:

Giannis Pit. είπε...

Κανένας ακροδεξιός δεν έχει τα άντερα να κράξει και να αποδοκιμάσει πολιτευτές του δικομματισμού. Οφείλουμε να καταλάβουμε ότι η ΛΑΪΚΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ περνάει σε ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ και ήδη το αποτέλεσμά της είναι ορατό στην ανησυχία που προκαλεί. ΜΗΤΕ ΓΗ ΜΗΤΕ ΝΕΡΟ στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ...!!!

Σάββας Στεργίου είπε...

εεε!!! εκεί στο ΚΚΕ ξεκολλήστε δεν το μάθατε ακόμη, η γη γυρίζει...

Red Star είπε...

Τι εννοείς Σάββα ; To σχόλιο σου δεν είναι ξεκάθαρο.

Red Star είπε...

@John

Θα διαφωνήσω εδώ μαζί σου.Έχοντας την ατυχία να παρακολουθώ για λόγους ενημέρωσης ακροδεξιά και εθνικιστικά μπλογκς,μπορώ να επιβεβαιώσω αυτά που λέει το ΚΚΕ.Υπάρχει συντονισμός ακροδεξιών στοιχείων να παρασύρουν τον κόσμο που αυθόρμητα θέλει(και καλά κάνει) να διαμαρτυρηθεί, σε ακραίες μορφές βίας.Μιλάνε για μασόνους πολιτικούς και άλλες εθνικιστικές αρλούμπες.

Σε μερικές αποδοκιμασίες ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ που δεν φανερώνουν την ταυτότητα τους ,αλλά κρύβονται με τον μανδύα του αγανακτισμένου αρχίζουν συνθήματα για κρεμάλες και προπαγανδίζουν τις θέσεις τους συζητώντας με τους απλούς αγανακτισμένους που κατά κύριο λόγο είναι πρώην ΠΑΣΟΚΟΙ και ΝΔάτες και αναλογικά και με την δυναμική των κομμάτων ελάχιστοι ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ και αριστεροί (και εδώ καταρρέει το παραμύθι για τον ΣΥΡΙΖΑ που φταίει για όλα).

Μπλογκερς φίλοι της Χ.Α και του ΛΑΟΣ έχουν ετοιμάσει από πριν επιθέσεις σε ΠΑΣΟΚΟΥΣ γνωρίζοντας το πρόγραμμα τους.Μπορώ να το επιβεβαιώσω και θα φέρω και σχετικά στοιχεία.Το ΠΑΣΟΚ έχει στοχοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ βέβαια και όχι όλους αυτούς τους αλήτες της άκρας δεξιάς για τον απλό λόγο ότι θέλει με προπαγάνδα που θα ριζώσει στον απλό κόσμο και που θα δημιουργήσει κοινωνικούς αυτοματισμούς να ταυτίσει μπαχαλάκηδες και χουλιγκάνους με την αριστερά.Σίγουρα ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους είναι και άτομα που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ,όπως είναι και από όλα τα κόμματα.Μόνο που δεν τα οργανώνουν αυτοί, γιατί κακά τα ψέμματα ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ δεν μπορούν.Σε αντίθεση με τους ακροδεξιούς που είναι λιγότεροι αλλά είναι καλύτερα οργανωμένοι και δικτυωμένοι.

Θα έλεγα λοιπόν ΝΑΙ στις αποδοκιμασίες,αλλά όταν λαμβάνουμε μέρος να μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα ακροδεξιά καθάρματα που παίζουν το παιχνίδι του αστικού κράτους και των κομμάτων της εξουσίας και των νοικοκυραίων.

Red Star είπε...

Μπορούμε να αναφερθούμε σε κάθε αποδοκιμασία ξεχωριστά.
Αν βρω χρόνο θα δώσω περισσότερα στοιχεία και αποδείξεις.
Θα αποδειχτεί ότι οι περισσότερες ήταν οργανωμένες από πρώην στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ περιπτώσεις στα Τρίκαλα και στην Αργυρούπολη (Πεταλωτής),και στις πιο πολλές συμμετείχαν οργανωμένα εθνικιστές-φασίστες(Ξυνίδης).Κάποιες ξεκίνησαν με αυθόρμητες διαμαρτυρίες (όσων τυχαία συνάντησαν σε κάποιο χώρο πολιτευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ).

jorje7 είπε...

''Κανένας ακροδεξιός δεν έχει τα άντερα να κράξει και να αποδοκιμάσει πολιτευτές του δικομματισμού. ''

Ειτε το λες ως αστειο, ειτε δεν γνωριζεις κανεναν ακροδεξιο, ακροδεξια οργανωση και τι λενε

Και αυτοι εναντιον του κρατους λενε οτι ειναι και μαλιστα καλουν σε βιαιες μορφες ''αγωνα'' και ακομα καλυτερα συμφωνα με αυτους να τις χρεωθουν αλλοι.
Μαλιστα οι πιο πολλοι μιλανε και για ....σοσιαλισμο...

Δεν θελω να αρχισω τωρα να παραθετω τι λενε φασιστικα ιστολογια οπως Χ.Α,Μαυρου Κρινου,Αυτονομοι Εθνικιστες και παει λεγοντας

Η χαρα του ακροδεξιου ειναι να παρασυρει σε πραξεις τυφλης βιας αγανακτισμενο κοσμο και να επιριπτει τις ευθυνες συνηθως στους κομμουνιστες αλλα και αναρχικους.

Καλα δηλαδη το Reichstag και ιστορικα να το παρουμε ακομα υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι δεν το εκαψε οι Χιτλερικοι????

jorje7 είπε...

Και για να τελειωνουμε με θεωρητικες κουβεντες για το αυτονοητο
http://mavroskrinos.blogspot.com/2011/06/blog-post_5337.html
http://mavroskrinos.blogspot.com/2011/06/15062011.html
http://mavroskrinos.blogspot.com/2011/06/blog-post_18.html
http://www.ediktyo.gr/2011/06/2011.html
http://www.ediktyo.gr/2011/06/blog-post_30.html

Αυτα για αρχη και ας ξυπνησουμε επιτελους και να μην παιζουμε το παιχνιδακι των παρακρατικων ακροδεξιων, των κρατικων ασφαλιτων και των αντιστοιχων προβοκατορων μπαχαλων

Τοση αθωωτητα στην σκεψη στο 2011 δεν συγχωρειται

Giannis Pit. είπε...

Σύντροφοί μου, οι Ακροδεξιοί μπορεί να λένε και να προσπαθούν να κάνουν πολλά και να εμφανίζονται με πολλούς τόνους.
Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί ΑΚΟΜΑ και αυτή την πολύ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΤΑΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ την κατακρίνουμε.
Δεν ενοεί φυσικά κανείς μα κανείς να καταργήσει τον πολιτικό αγώνα.
Και αυτή μορφή πάλης είναι.
Είμαι σαφής.
ΜΗΤΕ ΓΗ ΜΗΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Το έκανε η Αμπατιέλου πριν χρόνια στη Φρειδερίκη, με το γιαούρτι στο Λονδίνο.
ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ σε κάθε τόπο και μέρος.
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙΚΑ....
Να μην έχουν τόπο να σταθούν.,,,!
Ο τρόπος που αντιδρούν δείχνει και το πόσο τους πονάει ΚΑΙ αυτό...!

Όσο για τους ακροδεξιούς και τη δράση τους. Μια συντονισμένη πολιτική και οργανωτική παρέμβαση από το σύνολο της αριστεράς στον Αη-Παντελεήμονα π.χ. θα ήταν καταλυτική να τους εξαφανίσει. Μήτε αυτό δεν κατέστη δυνατόν να γίνει....!

jorje7 είπε...

Γιατι αυτη η πολυ φυσιολογικη και πολιτικοτατη οπως λες μορφη διαμαρτυριας χτυπαει τους πολιτικους συλληβδην και τους αστυνομικους αλλα ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ
Εχθρος μου δεν ειναι ο αστυνομικος των 700 ευρω αλλα ο κεφαλαιοκρατης εντολεας του πολιτικου προισταμενου της αστυνομιας.
Δηλαδη το συστημα της μισθωτης εργασιας, η αλλιως καπιταλισμος και μαλιστα στην κρατικομονοπωλιακη του μορφη

Δεν σημαινει βεβαια οτι δεν πρεπει να εχουμε μια μορφη ενεργητικης αμυνας απεναντι στην κρατικη βια.

Η οργανωμενη πολιτικη παρεμβαση της αριστερας στις γειτονιες της Αθηνας<(Κολωνο,Αγ.Παντελεημονα,πλ.Αττικης,πλ.Βικτωριας αλλα και περιοχες στα δυτικα) δεν πρεπει να ειναι εναντια σε ιδεολογικους αντιπαλους αλλα παρεμβαση στα προβληματα των περιοχων.

Ως κατοικος αυτων των περιοχων(ο ΔημητρηςΝ. το ξερει γιατι ειμαστε και γειτονες ουσιαστικα) σε ρωταω

Ποια η παρεμβαση των τροτσκιστων-αριστεριστων-αναρχικων για το εγκλημα, την πορνεια, τα ναρκωτικα και την υποβαθμιση της περιοχης μας?
Ισα ισα οποτε ηρθαν τα εκαναν γης Μαδιαμ, χειροτερευσαν την κατασταση και εφυγαν

Απο την αλλη παιδικοι μου φιλοι σημερα ειναι στις οργανωσεις της ακρας δεξιας, επειδη τυχανει να τους γνωριζω μονο φασιστες δεν ηταν αυτοι καποτε και μιλαω μονο για τους συγκεκριμενους.
Τυφλη αντιφασιστικη βια μονο εμφυλιο θα προκαλεσει

Το κινημα εαν δεν ειναι πρωτιστα εργατικο δεν θα επιτυχει ανατροπη, γιαυτο τα γιαουρτωματα δεν εχουν επιτυχια παρα μονο προσκαιρη 'ικανοποιηση' καποιων

Red Star είπε...

@jorje7 Ακριβώς όπως τα λες είναι.Και το άσχημο είναι πως έχουν απήχηση οι απόψεις τους.Διάβαζα σε ένα εθνικιστικό μπλογκ πως ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ "ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ !!
Είναι απίστευτοι οι τύποι στην διαπλοκή !

Και δυστυχώς η σοσιαλδημοκρατία για διάφορους λόγους πολιτικής της επιβίωσης , έχει βοηθήσει την άνοδο της άκρας δεξιάς με το Λ.Ορθόδοξο Συναγερμό που όχι μόνο μπήκε στην βουλή αλλά έχει και αυξητικές τάσεις.Και μέλη του είναι ο πρώην πρόεδρος της νεολαίας ΕΠΕΝ και ηγέτης μετά ακροδεξιάς οργάνωσης ο Βορίδης (με όλο το επιτελείο του ,Χαρίτος Πειραιάς κ.α),τυχοδιώκτες εθνικιστές όπως ο Βελόπουλος, κρυφοναζιστές όπως ο Πλεύρης, φιλοβασιλικοί αντικομμουνιστές αρχαιολάτρες όπως ο Άδωνις. Όλοι αυτοί είναι πολύ light σε σχέση με τους εθνικιστές του Συντάγματος και τους Χρυσαυγίτες...

@John
Διαμαρτυρία και έντονη αποδοκιμασία έχουν ασκήσει (οργανωμένα) μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ. Είναι λογικό να είναι οργισμένος ο κόσμος, αλλά να μην πέσουμε στην παγίδα της αυτοδικίας και των ΜΗ πολιτικών συνθημάτων.Τα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ τι κάνουν; Βρίσκουν από τα 200-300 άτομα 2,3 που ξέρουν ότι ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ ή στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ρίχνουν λάσπη. Η ΑΛΦΑ 1 εφημερίδα του Καρατζαφέρη τον Φλεβάρη
http://kke4ever.blogspot.com/2011/02/1.html , έλεγε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά ετοίμαζαν αντάρτικο πόλεως !

Αυτά για να καταλάβουμε ότι το ΠΑΣΟΚ πάει χέρι χέρι με τους φασίστες για να διατηρηθεί στην εξουσία.

Red Star είπε...

Αυθόρμητη αποδοκιμασία ήταν η χτεσινή στην Χαλκίδα.Έχω βρεθεί σε μια συνέλευση αγανακτισμένων της Χαλκίδας και μπορώ να πω πως είναι λίγοι αλλά πολιτισμένοι άνθρωποι.Και φίλος από εκεί από πρώτο χέρι με ενημέρωσε για το τι έγινε στην Χαλκίδα.Στην προκειμένη περίπτωση της Κατερίνας Περλεπέ βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην αποδοκιμασία δεν πήραν μέρος ακροδεξιοί.Αναρτώ και την είδηση τώρα.

Giannis Pit. είπε...

Επιμένω συνθετικά και συμφωνώντας και για τις υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας.
Η ΛΑΪΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ απέναντι στους φασίστες και την κρατική βία έχει πλέον γίνει συνείδηση στον κόσμο. Το είδα τούτη την Κυριακή στο Σύνταγμα όπου χιλιάδες κόσμου ανένταχτου έβλεπες πλέον τη διάθεση "δεν πάω σαν πρόβατο στη σφαγή".
1) Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ των ΜΑΤ οφείλει να καταγγελθεί και να αναδειχθεί σε ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ μαζί με την Οικονομική και πολιτική τρομοκρατία. Απαιτείται ξεσηκωμός με ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ και ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ
Εναπόκειται στο ΜΠΑΤΣΟ των 700 ευρω να συνειδητοποιήσει το ρόλο του σύντροφοι. Το είπαμε μια το είπαμε δυο.....χίλιες. Δεν θα αβαντάρω και τον ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ σαν εργατική τάξη...έλεος....!!!!