Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: Συγκεντρώσεις και συσκέψεις ενόψει των εκλογών.«Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην περιφέρεια, στους δήμους...»

 Συγκεντρώσεις και συσκέψεις ενόψει των εκλογών


Με σύνθημα: «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην περιφέρεια, στους δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία», η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ οργανώνει για το επόμενο διάστημα συσκέψεις και συγκεντρώσεις. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω:


-- Το Σάββατο 1/2, στις 7 μ.μ., στα Μελίσσια στο Πολιτιστικό Κέντρο, με ομιλητή τον Γιάννη Τασιούλα, μέλος της ΚΕ.

-- Το Σάββατο 1/2, στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων στο χώρο της Υγείας στο θέατρο «ΣΗΜΕΙΟ» (Χαρ. Τρικούπη - πίσω από το Πάντειο), με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος της ΚΕ.

-- Την Κυριακή 2/2, στις 6.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Κυψέλης, με ομιλητή τον Γιώργο Πέρρο, μέλος της ΚΕ.

-- Την Κυριακή 2/2, στις 12 μ., στη Μάνδρα (καφετέρια Καλογήρου πλατεία Μάνδρας), με ομιλητή τον Θανάση Τζίμα, μέλος της ΚΕ.

-- Την Κυριακή 2/2, στις 10.30 π.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1), συγκέντρωση της ΚΟΒ Πρόνοιας του Τομέα Υγείας για Ατομα με Ειδικές Ανάγκες και τις οικογένειές τους και για εργαζόμενους στο χώρο της Πρόνοιας, με ομιλητή τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: