Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

 Προκλητική εμφάνιση χρυσαυγιτών στο Κερατσίνι - Ανακοίνωση της ΚΟ Πειραιά του ΚΚΕ.

Περίπου 100 χρυσαυγίτες, ντυμένοι με στολές παραλλαγής, παρέλασαν σήμερα το πρωί στο Κερατσίνι, προκαλώντας το λαό της περιοχής. 


Οι φασίστες βεβήλωσαν το χώρο που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας, ενώ τραμπούκισαν και σε βάρος κατοίκων και επαγγελματιών που αντέδρασαν στην παρουσία τους. Ακολούθησαν επεισόδια με ομάδα «αντιεξουσιαστών».

Σε ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Πειραιά σημειώνει:        


«Καταγγέλλουμε την τρομοκρατική εμφάνιση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι. Η ναζιστική συμμορία των δολοφόνων, με προκλητικό τρόπο, εμφανίστηκε στις εργατογειτονιές του Κερατσινίου, τραμπούκισε περαστικούς, εργαζόμενους και επαγγελματίες, που δυσανασχετούσαν για την παρουσία τους, ενώ βεβήλωσε και το χώρο που δολοφονήθηκε από τα χέρια τους ο Παύλος Φύσσας.

Οι εργαζόμενοι, ο λαός και η νεολαία του Πειραιά πρέπει με αποφασιστικότητα να απομονώσουν τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής. Να μην μπορούν να στέκονται σε κανένα χώρο δουλειάς, σε καμιά λαϊκή γειτονιά. Η οργάνωση της πάλης του λαού είναι αυτή που θα δώσει αποφασιστική απάντηση στους απογόνους των ναζί».

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: