Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Αλέξανδρος Λελεκάνος, συνταξιούχος, Ανοιχτή επιστολή - πρόσκληση προς όλους τους συντρόφους και φίλους του ΚΚΕ.

Προσφορά στο ΚΚΕ


Ανοιχτή επιστολή - πρόσκληση προς όλους τους συντρόφους και φίλους του ΚΚΕ
Σύντροφοι,
Με αφορμή τη διακοπή λειτουργίας του «902» λόγω οικονομικών προβλημάτων και επίσης με αφορμή τα κροκοδείλια δάκρυα που χύνουν τα μικρά και μεγάλα παπαγαλάκια του συστήματος και οι «αριστεροί συνοδοιπόροι» τους για τους απολυόμενους του «902», ας κοιταχτούν πρώτα στον καθρέφτη του συστήματος που υπηρετούν και ας αφήσουν ήσυχο το ΚΚΕ και τους εργαζόμενους που βιώνουν καθημερινά τα καλά του καπιταλισμού που οι ίδιοι στηρίζουν.

Οσον αφορά τους «πρώην επαναστάτες» που εγκατέλειψαν το καράβι σαν τα ποντίκια για να «σωθούν» και βρήκαν αποκούμπι στο νέο χαλιφάτο του ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ και «λοιπών αγωνιστών του γλυκού νερού», ας γνωρίζουν καλά ότι οι κομμουνιστές ποτέ δε λύγισαν και ποτέ δεν πρόδωσαν την ιδεολογία και την ιστορία του ΚΚΕ. Και στα δύσκολα θα είμαστε πάντα δίπλα στο Κόμμα, ανιδιοτελείς εργάτες σε ό,τι αυτό χρειαστεί.
Καλώ λοιπόν κάθε καλοπροαίρετο εργαζόμενο, συνταξιούχο, αγρότη, μικρομεσαίο, τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος, όλοι αντάμα μια γροθιά να δώσουμε και πάλι το «παρών», προσφέροντας απ' το υστέρημά μας ό,τι μπορούμε.
Αυτή η προσπάθεια είναι και η καλύτερη απάντηση στους «φίλους» και εχθρούς του Κόμματός μας. Εγώ απ' τη μεριά μου, ένας χαμηλοσυνταξιούχος, προσφέρω στο Κόμμα 20 ευρώ.
Με συντροφικούς χαιρετισμούς,
Αλέξανδρος Λελεκάνος, συνταξιούχος

Πηγή : www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: