Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Κάτω τα χέρια απ΄ τους Τούρκους και Κούρδους πολιτικούς πρόσφυγες



Σάββατο 1 Ιουνίου 2013
Καταγγέλλουμε τη νέα, μαφιόζικου τύπου απαγωγή, και τον ξυλοδαρμό του πολιτικού πρόσφυγα προχτές στην Ελλάδα, του Μπουλούτ Γιαϊλά, μέλους της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν, και την παράδοσή του, απ΄την ελληνική κυβέρνηση, στο τουρκικό κράτος. Ο Μπουλούτ Γιαϊλά πλέον βρίσκεται στα χέρια της ασφάλειας της Κωνσταντινούπολης. Το γεγονός αυτό αποτελεί συνέχεια του πογκρόμ που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση ενάντια στους Τούρκους και Κούρδους πολιτικούς πρόσφυγες, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ιμπεριαλιστών και των μηχανισμών τους (Ιντερπολ), καθώς και του τουρκικού κράτους.


Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί τον ελληνικό λαό να σταθεί αλληλέγγυος στον αγώνα του τουρκικού λαού, να καταδικάσει τις διώξεις των Τούρκων και Κούρδων αγωνιστών και την επιδιωκόμενη παράδοσή τους από το ελληνικό στο τουρκικό κράτος για να οδηγηθούν στις φυλακές, τα βασανιστήρια και το θάνατο. Να διαδηλώσει την αντίθεσή του και να αποτρέψει μια νέα «υπόθεση Οτσαλάν» σε μαζική κλίμακα.

Ο κόσμος που έχουν φτιάξει και ονειρεύονται οι ιμπεριαλιστές και τα τσιράκια τους είναι ένας κόσμος καταπίεσης και εκμετάλλευσης για όλους τους λαούς της γης. Αυτόν τον κόσμο οι λαοί θα τον ανατρέψουν με την πάλη τους και την αλληλεγγύη τους και θα χτίσουν τον δικό τους κόσμο!


Δεν υπάρχουν σχόλια: