Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

Χουντογλέντι από Χρυσαυγίτες φασίστες στη Βόρεια Εύβοια και τραμπουκισμοί σε βάρος μέλος του ΚΚΕ.Τομεακή Επιτροπή Β. Εύβοιας του ΚΚΕ: Καταδικάζει το νέο κρούσμα τραμπουκισμού απο τη Χρυσή Αυγή


Τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής, που ανήμερα της 21ης Απρίλης με επικεφαλής τον Τάσο Καραγάση επιτέθηκαν σε μέλος του ΚΚΕ στο χωριό Γιάλτρα στη Βόρεια Εύβοια, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Βόρειας Εύβοιας του ΚΚΕ. Στην ανακοίνωση σημειώνει:


«Καταδικάζουμε το νέο κρούσμα τραμπουκισμού ενάντια σε μέλος του ΚΚΕ από τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής στο χωριό Γιάλτρα στη Βόρεια Εύβοια. Οι νοσταλγοί των ταγμάτων ασφαλείας, των Ες Ες και της χούντας των συνταγματαρχών γλεντοκοπούσαν ανήμερα της 21ης Απρίλη με συνθήματα και τραγούδια υπέρ της χούντας και της Χρυσής Αυγής και προκαλούσαν ανοιχτά όποιον δεν τους άρεσε.
Επιτέθηκαν με χτυπήματα σε μέλος του ΚΚΕ που τυχαία περνούσε από εκεί. Η συγκεκριμένη ομάδα με επικεφαλής τον Τάσο Καραγάση είναι η ίδια που επιτέθηκε και απείλησε ανοιχτά πριν λίγο καιρό τον δημοτικό σύμβουλο του ΚΚΕ μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Ιστιαίας. Τα περιστατικά αυτά όπως και αρκετά άλλα είναι γνωστά στην αστυνομία της περιοχής που απλώς τα καταγράφει σαν γεγονότα.

Ο λαός να μην ξεγελαστεί από το δήθεν ενδιαφέρον τους για τους φτωχούς και αδύναμους. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι αντισυστημική δύναμη, ούτε αποτελείται από θερμοκέφαλους που δημιουργούν τυχαία περιστατικά, όπως αρκετοί θέλουν να τους παρουσιάσουν. Έχουμε να κάνουμε με το σκληρό μηχανισμό του συστήματος που στήθηκε για να στηρίξει την πλουτοκρατία όταν το έχει ανάγκη, και προετοιμάζεται συστηματικά με στόχο να χτυπήσει το λαϊκό κίνημα και την πρωτοπορία του, τους κομμουνιστές. Δηλώνουμε ότι το ΚΚΕ έχει και την εμπειρία και τη δύναμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις από το φασιστικό αυτό μόρφωμα. Το ΚΚΕ διεξάγει ανειρήνευτη πάλη απέναντι στο μεγάλο κεφάλαιο και σε όλα τα φασιστοειδή που δουλεύουν για αυτό. Καλούμε το λαό, τα σωματεία και τους φορείς της περιοχής να απομονώσουν τους φασίστες της Χρυσής Αυγής και να καταδικάσουν με ψηφίσματα την εγκληματική δράση τους».

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: