Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Γελοιότητες Λοβέρδου.


Όλοι όσοι συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια σ’ αυτό το πολιτικό σύστημα και στα κόμματά του, που έφεραν το λαό και τη χώρα σ’ αυτή την κατάσταση, τώρα γυρίζουν ως άλλοι μεσσίες μέσα από άλλους σχηματισμούς και καλούν το λαό να αφήσει πίσω του τα «λάθη» που έγιναν και όλοι μαζί πιο έμπειροι από πριν να σώσουμε τη χώρα.

Ένας απ’ αυτούς είναι και ο κ. Λοβέρδος, που, αφού και με τη δική του συμβολή διαμορφώθηκε η σημερινή κατάσταση, τώρα ξαναγυρίζει με σκοπό να φτιάξει ένα κόμμα για το μέλλον, ενώ η ΡΙΚΚΣΥ, όπως είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΤΩΡΑ», είναι ένας φορέας που αφορά αυτά που αφήνουμε πίσω.

Άλλος ένας σωτήρας του λαού λοιπόν, που, αφού όλα τα προηγούμενα χρόνια συμμετείχε, ψήφιζε και έπαιρνε αποφάσεις, τώρα σα να μην τρέχει τίποτα επιστρέφει.
Η αλήθεια είναι όμως μία. Όσο οξύνονται οι κοινωνικές αντιθέσεις, η αστική διακυβέρνηση θα επιχειρεί να προσαρμόζεται σε νέα μορφή: Και σε  αυτή της συνεργασίας κομμάτων και με την ύπαρξη «νέων» κομμάτων με τον ίδιο ακριβώς ρόλο και αποστολή.
Τρέχει λοιπόν και ο Λοβέρδος μήπως αρπάξει κανένα κόκαλο από την εξουσία. Αυτές είναι οι επιδιώξεις του χρεοκοπημένου πολιτικού Λοβέρδου και της παρέας του.
Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: