Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Αλληλεγγύη στους εργάτες των εργοστασίων της Πεζό - Σιτροέν και Ρενό στη Γαλλία



Το ΠΑΜΕ που εκπροσωπεί το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της Ελλάδας, εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργάτες των εργοστασίων της Πεζό - Σιτροέν και Ρενό στη Γαλλία που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις ενάντια στις απολύσεις.
Το παράδειγμα των εργαζομένων της Πεζό - Σιτροέν και Ρενό αποδεικνύει ότι οι εργαζόμενοι της Γαλλίας βιώνουν τις ίδιες αντεργατικές απαιτήσεις των εργοδοτών , όπως συμβαίνει και στην Ελλάδα.
Η ίδια η ζωή έχει αποδείξει ότι η υποταγή στις απαιτήσεις των καπιταλιστών, έχει αποτέλεσμα την αποδυνάμωση των εργαζομένων ενάντια στις επόμενες απαιτήσεις.
Ο μόνος δρόμος που έχουν οι εργαζόμενοι, από όλο τον κόσμο, είναι να μη δεχτούν να κάνουν καμία θυσία για τα κέρδη των μονοπωλίων.
Πρέπει να δυναμώσουμε τα συνδικάτα μας με μαχητικό, ταξικό προσανατολισμό. Πρέπει να παλέψουμε για αυτό που έχουμε ανάγκη σήμερα, πλήρη και σταθερή δουλειά.
Σε αυτόν τον αγώνα, οι εργαζόμενοι των εργοστασίων της Πεζό - Σιτροέν και Ρενό στη Γαλλία πρέπει να ξέρουν ότι το ταξικό κίνημα της Ελλάδας θα είναι δίπλα τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: