Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Ανήμερα Χριστούγεννα έστειλαν μήνυμα αγάπης οι ρατσιστές.Με σιδερολοστούς χτύπησαν άσχημα 3 αλλοδαπούς και τους λήστεψαν !

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Χρυσής Αυγής.Σκοτώστε αλλήλους...


Νέα ρατσιστική επίθεση σημειώθηκε το πρωί των Χριστουγέννων. Δράστες ήταν δύο Ελληνες επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο και κινούνταν στην Αργυρούπολη, το Ελληνικό και τη Γλυφάδα, όπου και σημειώθηκαν οι επιθέσεις. Επιτέθηκαν σε τρεις αλλοδαπούς χτυπώντας τους με σιδηρολοστό.
Τα θύματα είναι υπήκοοι Μπαγκλαντές. Δύο από τους τρεις μετανάστες μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό.Οι δράστες αναγνωρίστηκαν από τον έναν αλλοδαπό και συνελήφθησαν. Οι δράστες από τον έναν αλλοδαπό, αφαίρεσαν και όσα χρήματα είχε μαζί του.

Πηγή : www.zoomnews.gr

1 σχόλιο:

Red Star είπε...

Η αστυνομία άραγε θα μας ενημερώσει αν τα άτομα αυτά είναι μέλη της Χρυσής Αυγής, ή έστω κάποιος δημοσιογράφος θα το ψάξει το θέμα να μας πει αν ήταν ληστές που ανάμεσα σε τόσους χτύπησαν και έκλεψαν αλλοδαπούς ή ρατσιστές που ήθελαν να σκοτώσουν αλλοδαπούς ; Γιατί η Χρυσή Αυγή έβγαλε ένα "Χριστουγεννιάτικο" ρατσιστικό σποτάκι που πολυδιαφημίστηκε από το διαδίκτυο (επειδή το "κατέβασε το youtube")...Ένα βίντεο που υποκινούσε τους οπαδούς της να καθαρίσουν την Αθήνα από έγχρωμους κυρίως μετανάστες...