Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Προκάλεσε πάλι το χιτλερικό απόβρασμα στην Βουλή.Ηλίας Κασιδιάρης: “Έχουμε δικαίωμα να αποκαλούμε σκουπίδια τους λαθρομετανάστες” !


Η Χρυσή Αυγή έχει «κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιεί την ορολογία σκουπίδια για τους λαθρομετανάστες !

Ένταση προκλήθηκε στην Βουλή από τα όσα είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος υποστήριξε πως το κόμμα του “έχει κάθε δικαίωμα να αποκαλεί τους λαθρομετανάστες… σκουπίδια“.
Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, ανέφερε πως η Ελλάδα είναι ο «ανθρωποφύλακας» της Ευρώπης και πως είναι «ανατριχιαστικό» οι μετανάστες να αποκαλούνται με όρους όπως «σκουπίδια» και η Ελλάδα να θεωρείται «σκουπιδότοπος».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε χαρακτηριστικά πως η Χρυσή Αυγή έχει «κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιεί την ορολογία σκουπίδια για τους λαθρομετανάστες που έχουν μετατρέψει σε σκουπιδότοπο την χώρα μας. Κάθε ημέρα μπαίνουν στην χώρα μας χιλιάδες εγκληματικά στοιχεία».
Σχετικά με το περιστατικό της Πάρου όπου Πακιστανός κακοποίησε βάναυσα την 15χρονη Μυρτώ, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε πως: «Αν έκλεβε στο Πακιστάν η τιμωρία του θα ήταν διαμελισμός θα του κόβανε το χέρι. Η κοπελίτσα χαροπαλεύει και αυτό το σκουπίδι την περνά ζάχαρη στις φυλακές Αυλώνας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Πηγή : www.zoomnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: