Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ-Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ LIVE ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.



Ντροπή και αίσχος για τον εγκληματία της Χρυσής Αυγής !
Προκλητικός και ξεπερνώντας κάθε έννοια δημοκρατικής συμπεριφοράς, ο βουλευτής της φασιστικής Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης χαστούκισε τη Λιάνα Κανέλλη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ενώ πρωτύτερα έριξε ένα ποτήρι νερό στη Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ. Άμεση παρέμβαση εισαγγελέα για τη σύλληψή του. 
Οι τόνοι έπιασαν κόκκινο κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ANT1 και ο  Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής ξέφυγε από κάθε έλεγχο χαστουκίζοντας τη Λιάνα Κανέλλη. Πρωτύτερα η Κανέλλη είχε κάνει λόγο για «φασισταριά» απευθυνόμενη στον Κασιδιάρη, ενώ εκείνος απάντησε με εκφράσεις όπως «παλιοκουμμούνια».
Ο Κασιδιάρης, αφού έριξε ένα ποτήρι νερό προς το μέρος της Ρένας Δούρου και απέφυγε το ντοσιέ της Κανέλλη, έριξε αλλεπάλληλα χαστούκια στη δεύτερη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κασιδιάρης έσπασε την πόρτα, βγαίνοντας από το στούντιο του σταθμού και εξαφανίστηκε με ένα κόκκινο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του. Αμέσως μετά το περιστατικό, στον τηλεοπτικό σταθμό κατέφθασε η αστυνομία.
Τη σύλληψη του Κασιδιάρη ζήτησε η προϊσταμένη εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου. Η αστυνομία αναζητεί τα ίχνη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής ο οποίος καταζητείται για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

4 σχόλια:

makiskef είπε...

ο λαός πρέπει να διορθώσει τη ψήφο του !!!Οι ναζί πρέπει να μπουν στη θεση που τους έβαλε η ιστορία!!!
Αυτοί που έσπειραν τη φρίκη στη χώρα μας στην Ευρώπη και στο κόσμο με τις εκατόμβες των νεκρών δεν έχουν θέση στο κοινοβούλιο. Και αυτοί που τους πριμοδοτούν με τις πολιτικές τους πράξεις για συγκεκριμένα συμφέροντα πρέπει να τιμωρηθούν από τον Ελληνικό λαό!!!!

admin είπε...

Ο Κασιδιάρης ένωσε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Ποιοί θα τους σταματήσουν τους φασίστες μετά τις εκλογές;
έχει καμιά σημασία αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ ή η ΝΔ τί νομίζετε;

Lisa είπε...

Και ο Παυλόπουλος ατάραχος...! Μήπως το ευχαριστιόταν και λιγάκι;

Matrix1917 είπε...

iteanet και Lisa

Η Νδ του Σαμαρά μάζεψε τον Μάκη Βορίδη ,τον γιο του Πλεύρη και τον Άδωνι. Να τους ακούσω να κάνουν δηλώσεις εναντίον του χρυσαυγίτη. Αυτό περιμένω.

Ο Προκόπης, Lisa δεν έφαγε το νερό στην μάπα.Το έφαγε η μισητή αντίπαλος του.Σίγουρα το ευχαριστήθηκε.Για αυτό έμεινε άγαλμα.Μετά είπε ένα ποίημα για να πάρει τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.

Όταν βγει ο Σύριζα πρέπει να απαγορεύσει την οργάνωση της Χρυσής Αυγής.Να βρουν τις σχέσεις που έχουν με νονούς της νύχτας,λαθρεμπόριο όπλων και ναρκωτικών.