Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕ ΕΒΡΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ : Καταγγέλλει τη δράση των χρυσαυγιτών.


 ΝΕ ΕΒΡΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Τη δράση της φασιστικής Χρυσής Αυγής, καταγγέλλει η ΝΕ Εβρου του ΚΚΕ, με αφορμή την πορεία που πραγματοποίησε ομάδα χρυσαυγιτών στην Αλεξανδρούπολη, τη νύχτα της Τετάρτης 12 Δεκέμβρη και τα εμετικά συνθήματα που φώναζαν ενάντια στη μουσουλμανική μειονότητα. Η ΝΕ Εβρου του ΚΚΕ καταγγέλλει:

«Η ναζιστική φασιστική Χρυσή Αυγή αποτελεί τμήμα και κόμμα του αστικού πολιτικού συστήματος, είναι οργάνωση της αστικής τάξης, του κεφαλαίου. Είναι απόγονοι και υποστηρικτές του φασισμού - ναζισμού, της 4ης Αυγούστου και της δικτατορίας του '67. Αποτελεί όχημα για να διεισδύσουν στα εργατικά λαϊκά στρώματα αντιδραστικές ιδέες περιτυλιγμένες με δήθεν αντιπλουτοκρατική γραμμή και φασιστική δημαγωγία σε συνθήκες οικονομικής κρίσης. Για να διαμορφωθεί ένα αντιδραστικό ρεύμα και να κτυπήσει το ταξικό κίνημα και το ΚΚΕ με όλους τους τρόπους, με τραμπουκισμούς και προβοκάτσιες.
Το ΚΚΕ θα αγωνίζεται καθημερινά για να απομονωθεί από το λαό και τη νεολαία. Η εργατική τάξη και οι κοινωνικοί της σύμμαχοι, οι αυτοπασχολούμενοι, η αγροτιά, οι ριζοσπαστικές γυναίκες και νεολαιίστικες οργανώσεις πρέπει και μπορούν να αντιμετωπίσουν τη Χρυσή Αυγή στους τόπους δουλειάς, στη συνοικία, στην ύπαιθρο».

Πηγή : www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: