Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ σε ολόκληρη την Ελλάδα.


Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ



  • Σήμερα, Παρασκευή, στο ΙΕΚ Λαγκαδά, στις 2.30 μ.μ., θα περιοδεύσει ο Ν. Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Εκδήλωση, με θέμα τον αγώνα των χαλυβουργών, διοργανώνει σήμερα, Παρασκευή, στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Οικοδόμων Α' Αθήνας, στα γραφεία του Κόμματος στην πλατεία Κολιάτσου (Πατησίων 280). Ομιλητής θα είναι ο Β. Βακάλης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.
  • Αύριο, Σάββατο, γίνεται συνεστίαση των ΚΟ Τύπου - Χάρτου της ΝΕ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, στις 9 μ.μ., στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου και Αναπαύσεως).
  • Αύριο, Σάββατο, η ΝΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 95 χρόνια απ' τη μεγάλη Οχτωβριανή Επανάσταση, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, με θέμα: «Σοσιαλισμός, η μόνη αναγκαία και ρεαλιστική απάντηση στην καπιταλιστική κρίση και βαρβαρότητα». Θα μιλήσει ο Δ. Μαντζουράτος, μέλος της ΝΕ.
  • Με αφορμή τη συμπλήρωση 95 χρόνων από την Οχτωβριανή Επανάσταση, η Αχτίδα Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και οι ΤΟ Υπηρεσιών και Κατάρτισης της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Λένιν «Οι θέσεις του Απρίλη», την Κυριακή 9/12, στις 6.30 μ.μ., στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5Β, πίσω από τη Μητρόπολη).
  • Λαϊκό γλέντι διοργανώνει η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ την Κυριακή 9/12, στο κέντρο «ΟΚΤΑΒΑ», στις 9 μ.μ. Θα μιλήσει ο Τ. Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Τη Δευτέρα 10/12 η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει, στις 9.30 π.μ., στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής.
  • Περιοδεία στην Κοζάνη θα πραγματοποιήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Λαμπρούληςτη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11/12. Τη Δευτέρα θα επισκεφτεί στις 8.30 π.μ. τη ΛΑΡΚΟ (Σέρβια), στις 10.30 π.μ. τον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου, στη 1 μ.μ. το νοσοκομείο, στις 5.30 μ.μ. το Νυχτερινό Λύκειο Κοζάνης και στις 7 μ.μ. την Αιανή. Την Τρίτη θα επισκεφτεί στις 8.30 π.μ. το εργοτάξιο βιβλιοθήκης Κοζάνης, στις 10 π.μ. το ραουλάδικο ορυχείο Κύριου Πεδίου, στις 11 π.μ. το τμήμα προμηθειών του ΛΚΔΜ, στις 12 μ. το ηλεκτροτεχνείο ορυχείου Μαυροπηγής, στις 1.30 μ.μ. το Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και στις 6.30 μ.μ. την Ποντοκώμη.
  • Εκδήλωση - διάλεξη, με θέμα «Δοσίλογοι στην περίοδο της Κατοχής και ο σύγχρονος φασισμός», διοργανώνει η ΝΕ Πέλλας του ΚΚΕ, την Τετάρτη 12/12, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα «Μαντάτο» στο «Φιλίππειο» Γιαννιτσών. Εισηγητής θα είναι οΓιώργος Μαργαρίτης, καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας στο ΑΠΘ.
  • Εκδήλωση για τα 95 χρόνια απ' την Οχτωβριανή Επανάσταση διοργανώνει η ΝΕ Ξάνθης του ΚΚΕ, την Τετάρτη 12/12, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσει οΝ. Φακιρίδης, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.
  • Την Τετάρτη 12/12, στις 6 μ.μ., σε εκδήλωση - συζήτηση στην Ηλιούπολη με θέμα «Κρίση και η εμπειρία από την Αργεντινή» θα μιλήσει η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.
  • Η Αχτίδα Τηλεπικοινωνιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Διαδίκτυο και Οικονομία» την Τετάρτη 12/12, στις 6.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Αττικής (3ης Σεπτεμβρίου 110, πλ. Βικτωρίας), με ομιλητή τον Γρ. Λιονής, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.
Πηγή : www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: