Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΝΕΞΟΡΜΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕ ΓΙΑ ΤΟ 19ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ Ξεπέρασε τα 71.500 φύλλα η διακίνηση του «Ριζοσπάστη» !


Πολύ μεγάλο το άνοιγμα που σχεδίασαν και υλοποίησαν οι Κομματικές Οργανώσεις την Κυριακή 9 Δεκέμβρη και τις επόμενες μέρες

Πάνω από 71.500 φύλλα του «Ριζοσπάστη» διακίνησαν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ την Κυριακή 9 Δεκέμβρη, μέρα πανεξόρμησης με τις Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 19ο Συνέδριο του Κόμματος, που κυκλοφόρησαν ως ένθετο στην εφημερίδα. Το τελικό νούμερο της διακίνησης αναμένεται να διαμορφωθεί ακόμα ψηλότερα, με δεδομένο ότι εκκρεμούν ακόμα τα στοιχεία των πρακτορείων από ορισμένες περιοχές της επαρχίας.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για το επιστέγασμα ενός τεράστιου ανοίγματος που σχεδίασαν και υλοποίησαν οι Κομματικές Οργανώσεις από τον Εβρο μέχρι την Κρήτη, με στόχο να φτάσουν οι Θέσεις για το Συνέδριο σε όσους γίνεται περισσότερους οπαδούς και φίλους του ΚΚΕ, σε χιλιάδες ανθρώπους που περπατούν μαζί του στους αγώνες, ή ενδιαφέρονται να μάθουν για την πολιτική του Κόμματος, ενόψει και του Συνεδρίου. Η εξόρμηση συνεχίστηκε και μετά την Κυριακή, σε τόπους δουλειάς, σχολεία και σχολές, γεγονός που έδωσε ώθηση στην αύξηση της διακίνησης.
Ο στόχος που μπαίνει τώρα είναι να ενταχθούν στην προσυνεδριακή δουλειά όσοι περισσότεροι από εκείνους που πήραν στα χέρια τους τις Θέσεις της ΚΕ. Να συμβάλουν με τις γνώμες, τις παρατηρήσεις και τις διαφωνίες τους στον προσυνεδριακό διάλογο, ο οποίος διεξάγεται δημόσια από τον «Ριζοσπάστη» και την ΚΟΜΕΠ, αλλά και σε συσκέψεις, εκδηλώσεις και συζητήσεις, που θα διοργανώσουν το επόμενο διάστημα οι ΚΟΒ.

Πηγή : www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: