Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Σκληρή αλλά δίκαιη η Αλέκα ! Δεν χαρίστηκε στους υπαλλήλους της βουλής.Τι τους είπε κατάμουτρα.


Ρεπορτάζ από το matrix24.gr


Εξηγούμαι: οι υπάλληλοι της Βουλής, όταν είδαν την τροπολογία Στουρνάρα που τους ενέτασσε στο ενιαίο μισθολόγιο, έγιναν… έξαλλοι. Αποχώρησαν από τις υπηρεσίες τους, μαζεύτηκαν μπροστά στο Περιστύλιο απειλώντας ότι θα μπουκάρουν στην αίθουσα της Ολομέλειας όπου γινόταν η συζήτηση επί του Μνημονίου 3, ενώ κάποια στιγμή τα πνεύματα οξύνθηκαν. Όταν είδαν γνωστό τηλεοπτικό δημοσιογράφο που έχει ξιφουλκήσει εναντίον των προνομίων τους από τηλοψίας, τον προπηλάκισαν, αφού πρώτα τον κυνήγησαν στους διαδρόμους της Βουλής.
Ο συνάδελφος σώθηκε από άλλους, σωματώδεις δημοσιογράφους, ενώ την ώρα που ορισμένοι υπάλληλοι της Βουλής ήταν έτοιμοι να τον αρπάξουν –κυριολεκτικά- μπήκε μπροστά τους ο «γαλάζιος» Γιώργος Καλατζής και τους σταμάτησε.
Αφού ολοκληρώθηκε αυτό το επεισόδιο (που δεν ήταν το μόνο επεισόδιο προπηλακισμού…), οι εργαζόμενοι στη Βουλή συγκεντρώθηκαν ξανά στο Περιστύλιο και εκείνη την ώρα έβγαινε από την αίθουσα η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Οι υπάλληλοι της ζήτησαν την υποστήριξη και την αλληλεγγύη της, όμως η Αλέκα… δεν τους χαρίστηκε: «Τώρα καταλάβατε ότι πρέπει να υπερασπιστείτε τα δίκαιά σας; Έπρεπε να απεργείτε εδώ και καιρό, όχι μόνο τώρα. Η θύελλα αυτή μας αφορά όλους μας, αργά το καταλάβατε», τους είπε η θαρραλέα Αλέκα και αποχώρησε. Αφήνοντας τους πάντες αποσβολωμένους.

Πηγή : www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: