Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Αλλαγή ονομασίας του μπλογκ.Το Κ.Κ.Ε.4ever αλλάζει σε Κ.Κ.4ever, δεν αλλάζει όμως πολιτική γραμμή ! Γράφει ο Red Star.

K.K.4ever 



Μετά από την έντονη και μακροχρόνια διαμαρτυρία και ενόχληση του συντάκτη του μπλογκ CHE , το μπλογκ, αλλάζει ονομασία και βαφτίζεται Κ.Κ.4ever.

Τώρα πια μπορεί να κοιμάται ήσυχος ο σύντροφος CHE ( αλήθεια αυτό το ψευδώνυμο μου θυμίζει κάποιoν μεγάλο αγωνιστή από την Αργεντινή ,προφανώς θα έχει πάρει το copyright ο σύντροφος ).

Σαφέστατα στο Κ.Κ.4ever δεν θα έχει θέση ως συντάκτης το συγκεκριμένο άτομο, αφού ολοκλήρωσε το έργο ζωής του.

H διεύθυνση του παραμένει ως έχει  δηλαδή  http://kke4ever.blogspot.com μέχρι να βρούμε μια εναλλακτική τοποθεσία που θα μας φιλοξενεί.


Προσωπικά ευχαριστώ τους χιλιάδες φίλους και φίλες που καθημερινά ενημερώνονται από το καθαρά ερασιτεχνικό blog μας καθώς και όλους τους συντάκτες,διαχειριστές που βοηθούν για την ομαλή λειτουργία του.

Το Κ.Κ.4ever  θα συνεχίσει να σας ενημερώνει και να βαδίζει στην γραμμή που έχει χαράξει τον τελευταίο καιρό: Το μπλογκ που ενώνει την βάση της κομμουνιστικής, ανανεωτικής και οικολογικής αριστεράς.Με σεβασμό στην διαφορετική άποψη, τα γράφουμε όλα, χωρίς καμιά λογοκρισία.


Red Star


4 σχόλια:

Αντιφών είπε...

Τι θα πει αυτό; Τι εννοείτε, κύριοι, ότι αλλάζετε το όνομα; Ρωτήσατε αυτούς που διαβάζουν καθημερινά το blog; Γίνεται για λόγους «marketing»; Γιατί « [...]δεν θα έχει θέση ως συντάκτης το συγκεκριμένο άτομο»; Πρόκειται για νταβατζιλίκι του εν λόγω ατόμου; Όλα αυτά ακούγονται εξόχως παρασκηνιακά. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα εξηγήσεις-διευκρινήσεις.

Red Star είπε...

Καμιά σχέση με το marketing.

Δεν θέλουμε να μπλεχτούμε σε μια ανούσια ονοματολογία και διαμάχη, τύπου "Σκοπίων-Φύρομ".

Το Κ.Κ.4ever είναι πια είναι το νέο όνομα, ενώ εντός ημερών θα μετακομίσουμε και σε φρέσκια διεύθυνση ,χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τους αναγνώστες μας,

Αντιφών είπε...

Εγώ προσωπικά αυτοπροσδιορίζομαι ως αναρχοκομμουνιστής-αντιφασίστας -γιατί είναι καλό να ξέρει κάποιος με ποιον συνομιλεί- και συγχρόνως είμαι φίλος και ψηφοφόρος του ΚΚΕ (με τις όποιες διαφωνίες ή διαφοροποιήσεις). Δεν πιστεύω ότι το blog, από τις έως τώρα αναρτήσεις, υπονομεύει ή έχει υπονομεύσει κατά το παρελθόν το κόμμα. Με την ίδια λογική τα Μ-Λ τι πρέπει να κάνουν; Η διαμάχη από ποιους εκπορεύεται; Καλά είναι αυτά να λέγονται, ώστε να μην αφήνονται υπονοούμενα ή να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Εν τέλει το περιτύλιγμα (δηλ. όνομα) αν είναι κενό περιεχομένου αποτελεί γράμμα αδειανό (κάτι τέτοιο δεν ισχύει για το blog, για να εξηγούμαστε). Απλά, αν πρόκειται για νταβατζιλίκι ή τσαμπουκά κάποιων, θεωρώ ότι πρέπει να το ξέρουμε.

Υ.Γ. Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η πιο συνεπής και αξιόλογη διαδικτυακή προπαγάνδα υπέρ του κινήματος, του κόμματος, των θέσεών του κ.λπ. -και ειδικά πριν τη δημιουργία του portal- γινόταν από blogs όπως αυτό, και πρωτίστως ΑΥΤΟ.

Red Star είπε...

Αντιφών , δεν θέλω να σταθώ σε προβοκατόρικες ενέργειες ατόμου που φιλοξενήθηκε στο μπλογκ και καταχράστηκε αυτή την φιλοξενία με άθλια σχόλια.

Ούτε θα ασχοληθώ με τις συκοφαντίες και την λάσπη που μου έριξε με προσωπικά emails.

Το Κ.Κ.Ε το βάζω πάνω από τα πρόσωπα που έρχονται και παρέρχονται.Εξάλλου υπονομευτές του κόμματος γνωρίσαμε πολλούς δεν μου κάνει εντύπωση που η απήχηση του μπλογκ ενόχλησε "ύποπτα" άτομα με ψεύτικα προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τους αφήνω στην μιζέρια τους να ασχολούνται με φανταστικές συνομωσίες.Άξιοι του μισθού που παίρνουν από κει που τον παίρνουν.