Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Όχι μόνο δεν τον δικάζουν αλλά έκαναν δεκτό το αίτημα του Κασιδιάρη για άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί !


Τα δίνουν όλα στο νεοναζί

Δεκτό έγινε το αίτημα του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής ΑυγήςΗλία Κασιδιάρη, για άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί και συγκεκριμένα, απαγόρευση εξόδου και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα με αφορμή την εμπλοκή του σε υπόθεση επίθεσης κατά καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πολυτεχνιούπολη στου Ζωγράφου το 2007.

Ο βουλευτής βαρύνεται με αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα για συνέργεια σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο με βούλευμά του αποφάσισε την άρση των περιοριστικών όρων που είχαν επιβληθεί στον βουλευτή, σε αντίθεση με τον αρμόδιο εισαγγελέα που είχε προτείνει τη διατήρηση των όρων στον Ηλ. Κασιδιάρη, δηλαδή να συνεχίσει δηλαδή να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα και να μην μπορεί να ταξιδέψει εκτός Ελλάδος.
Πηγή : www.paraskhnio.gr

2 σχόλια:

sosat είπε...

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ,
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΜΕΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ , ΤΑ ΔΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΑ ΥΠΟΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΚΛΑΝΙΔΙΑΡΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΑΠΙΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΛΑΣΣΙΔΙΑΛΗΔΕΣ, ΒΕΒΑΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.
(ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ , Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΛΗ 1974 ΕΓΙΝΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΠΑΣΟΚΟΙ...
Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΕΟΑΠΕΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ , ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ-ΠΑΤΑΚΟ-ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΦΑΝΣΗΣ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ , ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΑΝΘΡΟΠΟΕΙΔΗ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΛΙΜΑ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ.
ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ:
ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ,ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΙΛΕΗΤΟ ....
ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ...
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ....

Red Star είπε...

Πολύ εύστοχο το σχόλιο σου σύντροφε.Δυστυχώς η αλήθεια είναι ακριβώς αυτή που λες.Και με αφορμή γκάλοπ αυριανής εφημερίδας που δείχνει στο 12 % την Χ.Α. σε σχετική ανάρτηση μου αργότερα θα αναφερθώ πως μέσα στα αστικά κόμματα κρύβονται όλοι αυτοί που ανέβάζουν τα ποσοστά των υμνητών του Χίτλερ.