Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΚΚΕ και ... facebook ...


Αίσθηση μου προκαλούν, για ακόμα μια φορά, τα χιλιάδες προφίλ στο γνωστό μας facebook, δήθεν οπαδών, αλλά και μελών του ΚΚΕ.

Αν λοιπόν κάνουμε μια βόλτα στο διαδίκτυο, και ποιο συγκεκριμένα στην συγκεκριμένη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, θα συναντήσουμε πολλούς όπου ισχυρίζονται πως είναι φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ, πίσω φυσικά από την ανωνυμία τους. Ανώνυμα λοιπόν, αυτοί όλοι οι κύριοι και οι κυρίες, φτιάχνοντας « κλίκες» μεταξύ τους, καθίζουν χοντρά πυκνά τον υπόλοιπο κόσμο στο διαδικτυακό σκαμνί, και σε δικάζουν, για το αν είσαι ή όχι κομουνιστής. Πολλές φορές αυτά όλα,  γίνονται και στα γνωστά group του facebook, με τους « κατασκευαστές» τους, σε ρόλο «ομαδάρχη», όπως αυτούς των ναζιστικών νεολαιών, να αποφασίζουν για το μέλλον ενός μέλους του group του ….


Πριν λίγο καιρό, έπεσε κόσμος και ντουνιάς, να κατασπαράξει τον ΑΛΕΚΟ ΧΑΛΒΑΤΖΗ, όταν έκανε λόγο για λαθρεπιβάτες μέσα στο κόμμα. Ήταν απαράδεκτη όντως η στάση του αυτή, και ενοχλήθηκα και προσωπικά … υπάρχουν όμως « άνθρωποι» όπου με την χυδαιολογία τους και την απρεπή συμπεριφορά τους, στο διαδίκτυο,  έφτασαν ένα κόμμα σαν ΚΚΕ, ένα κόμμα ανάσα, στα βάσανα του ελληνικού λαού, να σέρνετε στις εκλογές του Ιουνίου σε ένα ποσοστό 4,5% …..
Πιστεύω πως είναι ώρα το ΚΚΕ, να πάρει δραστικά μέτρα απέναντι σε αυτούς τους « λαθρεπιβάτες»  αν θέλει να ανακτήσει την εκτίμηση του κόσμου. Όπως πάει το πράγμα με αυτούς … Δυστυχώς σε λίγο καιρό … Το ΚΚΕ θα πέσει ακόμα χαμηλότερα …. 

2 σχόλια:

Red Star είπε...

Έχω και εγώ την ίδια γνώμη δυστυχώς από αυτά τα γκρουπ.Πρόσφατα είχα μια "διαμάχη" όπου δέχτηκα από "σύντροφο" από την Θεσσαλονίκη,απειλή κατά της ζωής μου.(Θα σε βρω όπου και να κρυφτείς και θα στέλνω λουλούδια στον τάφο σου). Και όλα αυτά γιατί τόλμησα να πω ευγενικά την άποψη μου για σχόλιο που έλεγε ότι η 16χρονη κινέζα που πήρε χρυσό κατουράει κηροζίνη,είναι ντοπέ, καργ...λ@, γ@μιετ@ι κλπ που το βρήκα απρεπές και ρατσιστικό.Μάλιστα αυτό που είπα ότι ήταν αυτό που έγραψε ο Ριζοσπάστης ότι την έπεσαν οι Αμερικάνοι στην Κινέζα που πήρε 2 χρυσά όταν κανείς κινέζος ή Έλληνας κομμουνιστής κατηγόρησε τον Φελπς με τα 19 μετάλλια !
Έτσι κατηγορήθηκα για "συριζαία παλιαδελφή" και άλλα κοσμητικά επίθετα.Και όλα αυτά από άτομα που μέχρι το 2009 ψήφιζαν και ήταν μέλη της νεολαίας ΠΑΣΟΚ (!!) , ή το παίζουν Κουκουέδες που είναι χρόνια μέλη ενώ εγώ είμαι απέξω άρα "συριζαίος" και "παλιαδελφή".Επίσης σε σχόλιο μου κατά του καπνίσματος δέχτηκα επίθεση από τους καπνιστές που ακόμα και για ένα ουδέτερο θέμα προσπάθησαν να βάλουν κομμουνιστόμετρο...Πραγματικά λυπάμαι για αυτή την κατάσταση.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ είπε...

Εκεί που γίνετε χοντρό «παιχνίδι», είναι αν τους απαντήσεις αναλόγως … μερικοί βλέπεις είναι μαθημένοι να τα λένε και να τα κάνουν, αλλά άμα μανουριάσεις και εσύ, και αρχίσεις την ίδια συμπεριφορά, υποχωρούν σε ένα « παιχνίδι» εντυπώσεων …. πολύ χαϊδεμένοι οι νέοι « κομουνιστές» …