Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Πολύβιος Ζησιμόπουλος: Ο νεοναζί αντισυνταγματάρχης βουλευτής της Χρυσής Αυγής που δεν έγινε ποτέ αντιπρόεδρος της βουλής.Επίκαιρο άρθρο του Red Star.

Ακόμα ένα απόβρασμα της Χρυσής Αυγής συμπεριφέρεται σαν κότα και κρύβει τις πραγματικές του πεποιθήσεις.


Σε συνέντευξη του στο nocomments.gr που αναδημοσίευσε το φιλικά πλέον προσκείμενο στην εγκληματική φιλοχιτλερική οργάνωση, enikos.gr , που ανήκει στον κατά τ'άλλα " δημοκράτη" Νίκο Χατζηνικολάου, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης απέδειξε πόσο δειλοί και υποκριτές είναι οι ψευτοεθνικιστές φασίστες Χρυσαυγίτες.

Στο ερώτημα "Με το χαστούκι του κ Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη συμφωνείτε; " ο γελοίος φασίστας πολιτικάντης απάντησε:

Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε μορφή βίας. Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει περάσει πια στην Ιστορία. Μην ασχολούμαστε με ανούσια θέματα όταν αυτοκτονούν 2-3 συμπολίτες μας την ημέρα.

Ήταν ανούσιο θέμα για το οργανωμένο μέλος αυτού του άθλιου φασιστικού μορφώματος, ο δημόσιος ξυλοδαρμός της πιο δημοφιλούς Ελληνίδας βουλευτίνας του Κ.Κ.Ε, Λιάνας Κανέλλη από τον εκπρόσωπο του κόμματος στο οποίο ανήκει.


Προφανώς ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος, θεωρεί ανούσιο το να λούζει με νερό ο Κασιδιάρης μια γυναίκα κορυφαίο στέλεχος του δεύτερου σε δύναμη κοινοβουλευτικού κόμματος στην Ελλάδα, την Ρένα Δούρου .

Ο ψεύτης και θρασύδειλος Πολύβιος, που γνωρίζει καλά μια και είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής, ότι το κόμμα του αποτελεί φωλιά ψυχοπαθών νοσταλγών του Χίτλερ, που φυλάνε και κρύβουν ναζιστικές σημαίες και άλλα ναζιστικά κειμήλια στα σπίτια τους. Γνωρίζει σαν αντισυνταγματάρχης πως σύσσωμη η Χρυσή Αυγή και τα ηγετικά στελέχη της, υποστηρίζεουν ένθερμα την χούντα των συνταγματαρχών της 21ης Απριλίου του 1967.Την στρατιωτική χούντα της οποίας ο ηγέτης αντί να εκτελεστεί , παρέμεινε στην φυλακή χάρη στον ιδρυτή τη Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή.Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος από την φυλακή καθοδηγούσε πολιτικά τον σημερινό πρόεδρο της Χρυσής Αυγής και πρώην Πρόεδρο της ΕΠΕΝ Μιχαλολιάκο.


Γνωρίζει πως ο Μιχαλολιάκος θέλησε να τον κάνει αντιπρόεδρο της βουλής τιμώντας τους χουντικούς στρατιωτικούς που στήριξαν την Χρυσή Αυγή στις τελευταίες εκλογές.

Αυτή η κότα με την σβάστικα, που παριστάνει τον πατριώτη, ο αντισυνταγματάρχης που έφαγε στην μάπα 259 αρνήσεις από όλο το πολιτικό φάσμα στην βουλή, έχει το θράσος να παρουσιάζεται ως θύμα του συστήματος που το κόμμα του υπηρέτησε και υπηρετεί γι να εξολοθρεύσει τους κομμουνιστές και πάσης φύσεως αριστερούς.

Το ότι βρέθηκαν 400 χιλιάδες προδότες της πατρίδας ,που ψήφισαν ένα κόμμα που υποστηρίζει την ιδεολογία του Χίτλερ δεν σημαίνει τίποτε. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που κρύβουν τις φιλοναζιστικές τους απόψεις θα χτυπηθούν αλύπητα πολιτικά, από τους αγωνιστές κομμουνιστές πατριώτες και τους αριστερούς δημοκράτες που δεν ξεχνούν τα δεινά που έφερε ο ναζισμός στην ανθρωπότητα και την Ελλάδα.

Όσο για αυτούς τους μεγαλοδημοσιογράφους-προβοκάτορες όπως ο Νίκος Ευαγγελάτος, ή ο Νίκος Χατζηνικολάου που στα sites τους και στο όνομα του 7 %, λογοκρίνουν σχόλια κομμουνιστών (κατ'επανάληψη δικά μου) και αφήνουν να αλωνίζουν Χρυσαυγίτες για να προπαγανδίζουν την φασιστική ιδεολογία τους ένα έχω να πω : 

Λερώνουν τα χέρια τους με ναζιστικά σκατά που βρωμάνε από χιλιόμετρα. Νομίζουν πως θα καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια να τους παρακολουθούμε απλά έτσι ; Θα τους καταγγέλλουμε και θα τους ξεσκεπάζουμε καθημερινά μέχρι να το πάρουν χαμπάρι...

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ !


Red Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: