Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Διαφωνία του ΚΚΕ στην ουσιαστική διάλυση του ΙΓΜΕ.


Η Αλέκα Παπαρήγα σε συνάντηση που είχε με το Συνδικάτο Εργαζομένων στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών, εξέφρασε τη διαφωνία στην ουσιαστική διάλυση του, που προωθούν οι κυβερνήσεις.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση:

"Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και ο βουλευτής Νίκος Καραθανασόπουλος συναντήθηκαν σήμερα Δευτέρα 30 Ιουλίου με αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Εργαζομένων στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Αλέκα Παπαρήγα εξέφρασε τη διαφωνία του ΚΚΕ στην ουσιαστική διάλυση του ΙΓΜΕ που προωθούν οι κυβερνήσεις στο πλαίσιο της γενικότερης αναδιάρθρωσης του αστικού κράτους. Η διάλυση του ΙΓΜΕ διευκολύνει τη δράση του μεγάλου κεφαλαίου για την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών και του ορυκτού πλούτου της χώρας μας. 
    Η Αλέκα Παπαρήγα σημείωσε επίσης ότι το ΚΚΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων και ζητάει την άμεση κατάργηση της ΚΥΑ 25200/8.11.2011, την ανάκληση των 130 εφεδρειών – απολύσεων και την οικονομική ενίσχυση του ΙΓΜΕ από τον τακτικό προϋπολογισμό για την κάλυψη των μισθολογικών και λειτουργικών αναγκών του".


Πηγή:www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: