Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Ο κλασιδιάρης γνωστός και ως Ηλίας Κασιδιάρης η κότα, χαρακτηρίζει τον Χίτλερ «μέγα κοινωνικό αναμορφωτή».Αποκαλυπτικά στοιχεία για το νεοναζιστικό απόβρασμα της Χ.Α.


Ηλίας Κασιδιάρης



Έχει αναλάβει να «καθαρίσει» το ναζιστικό παρελθόν της Χρυσής Αυγής. Ως ο «διαβασμένος» της οργάνωσης, έχει πάρει επ' ώμου το δύσκολο έργο του εξωραϊσμού της εικόνας της οργάνωσης, με... στρογγυλοποίηση των θέσεών της και παρουσίαση ενός πιο φιλολαϊκού προφίλ. Με διαδοχικές τηλεοπτικές εμφανίσεις και σταδιακή... στιλιστική βελτίωση, ο Ηλίας Κασιδιάρης εξελίσσεται σε κεντρικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής...


Ωστόσο, μια πιο προσεκτική ματιά στη διαδρομή, τις δηλώσεις και τα γραπτά του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι πίσω από το προσωπείο του δημοκρατικά εκλεγμένου βουλευτή, κρύβεται ένας σκληρός ιδεολόγος του αιματοβαμμένου εθνικοσοσιαλισμού, που χαρακτηρίζει τον Χίτλερ «μέγα κοινωνικό αναμορφωτή», θεωρεί ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου θα έπρεπε να έχει δολοφονηθεί από τη χούντα και εξυμνεί πράξεις βίας σε βάρος οποιουδήποτε διαφορετικού...



Πρόσωπο εμπιστοσύνης του Ν. Μιχαλολιάκου, ο Η. Κασιδιάρης εκλέχτηκε πρώτος σε σταυρούς στην περιφέρεια Αττικής. Λέγεται ότι ο αρχηγός «έστειλε» τους υποψηφίους του κόμματος που προηγούνταν αλφαβητικά του Κασιδιάρη σε άλλες περιοχές, προκειμένου το όνομα του «εκλεκτού» να παραμείνει πρώτο και να... σταυρωθεί από όλους.


Οπως ο ίδιος γράφει στο προφίλ του στο facebook, γεννήθηκε το 1980 στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Χημεία Τροφίμων. Ζει στο Πικέρμι και εργάζεται ως επιθεωρητής συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων.


Από τα φοιτητικά χρόνια επέδειξε έντονο ενδιαφέρον για τα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα και εντάχθηκε νωρίς στη Χρυσή Αυγή. «Παθιασμένος» με τον στρατό, φαίνεται να υπηρέτησε τη θητεία του στις Ειδικές Δυνάμεις. Οταν πια απολύθηκε, αφιερώθηκε στην οργάνωση. Εγινε «ακτιβιστής της Χρυσής Αυγής» με ενεργή δράση σε... μάχες σώμα με σώμα με τους αναρχικούς, καθώς και επιθέσεις σε μετανάστες και «αριστερούς».




Κανείς δεν είναι σε θέση να βεβαιώσει τι ήταν αυτό που έκανε τον Ν. Μιχαλολιάκο να τον ξεχωρίσει. Ισως ο χειρισμός του λόγου, με τον οποίο βγάζει τα μέλη της Χρυσής Αυγής ασπροπρόσωπα, μπορεί και το παρουσιαστικό του που δεν θυμίζει τους «βέρους» χρυσαυγίτες με την επιθετική εμφάνιση.
Ο Ηλ. Κασιδιάρης έχει χρησιμοποιήσει επανειλημμένως τη γραφίδα του για να υποστηρίξει τις αντιδημοκρατικές του απόψεις. Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα του κόμματος λίγες μέρες πριν εκλεγεί στη Βουλή, ο ίδιος αναφέρει: «Σήμερα που ο λαός κατάλαβε απόλυτα την απάτη της ψευτοδημοκρατίας τους, πληθαίνουν διαρκώς οι φωνές που εξυμνούν το καθεστώς της 21ης Απριλίου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: