Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

"Συγχαίρω την Κανέλλη..." δήλωσε ο συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης.


Συγχαίρω την Κανέλλη  που κοίταξε το λύκο στα μάτια.

Το επεισόδιο Κασιδιάρη- Κανέλλη  -ίσως το πιο χαρακτηριστικό της προεκλογικής περιόδου που προηγήθηκε - συνεχίζει να προκαλεί σχόλια. Ο συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης, σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Τηλέραμα"  συνεχάρη την Λιάνα Κανέλλη γιατί, όπως είπε, "κοίταξε το λύκο στα μάτια"..
«Ίσως το φρικτότερο δεν είναι πως είδαμε κάποιον να χτυπάει live δύο γυναίκες, αλλά το ότι κάποιοι είπαν με χαρά “Σιγά τώρα που θα κλάψουμε που χτυπήσανε την Κανέλλη”. Ο μαύρος αυτός ιστός είναι παιδί της διαπλοκής και με ανατριχιάζει. Συγχαίρω την Κανέλλη πάντως που κοίταξε το λύκο στα μάτια. Πράγμα που αποδεικνύει πως ακόμα και αυτούς, αν τους κοιτάξεις με θάρρος, μπορεί μεν να την φας την αδέσποτη, ίσως όμως και να τους ηρεμήσεις. Επίσης, να τονίσω πως διαφωνώ κάθετα με την αδιάκοπη επανάληψη των συγκεκριμένων σκηνών: πρόκειται για ένα επικίνδυνο καρτούν που άμα ακουμπήσεις το χέρι σου στην οθόνη θα σ’το δαγκώσει», δήλωσε ο συνθέτης.

Πηγή: www.enikos.gr

4 σχόλια:

admin είπε...

Η Κανέλη έκανε αυτό που δεν έκαναν ο υπόλοιποι.
Συγχαρητήρια στην Κανέλη , η κοινή δράση που βγαίνει αυθόρμητα στις καρδιές των ανθρώπων της αριστεράς, ας βρεθεί κάποιος τρόπος να εκφραστεί γιατί αλλιώς οι φασίστες θα πάρουν το πάνω χέρι.

ΤΗΕΒΕΑΣΤ είπε...

Αν ενωθεί η αρίστερα επειδή ο σύριζα μπέσα δεν έχει η χρυσή αυγή θα κάνει ότι της κατεβαίνει.
Μόνο ο λαός οργανωμένος μπορεί να αλλάξει τα πράγματα.

admin είπε...

Αν είναι ο λαός το υποκείμενο τότε το ΚΚΕ τι ρόλο παίζει;

ΤΗΕΒΕΑΣΤ είπε...

Το κκε παίζει το ρόλο της οργάνωσης της πάλης ουσιαστικά είναι ο καθοδηγητής του λαού αλλά και ο καθοδηγούμενος του λαού ουσιαστικά είναι ένα με τον λαό και αποτελεί το κόμμα του υποκειμένου.