Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Επίθεση νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής σε δημοτικό σύμβουλο του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή. Καταγγελία Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ.


KATAΓΓΕΛΙΑ της ΤΕ Αγ. Παρασκευής- Χολαργού Παπάγου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ- ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΓ. Παρασκευής καταγγέλει την πρωτοφανή, αιματηρή φασιστική επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στελέχους της ΚΝΕ και δημοτικού συμβούλου Αγίας Παρασκευής Γιώργο Τσιμπουκάκη, σήμερα το βράδυ στην κεντρική πλατεία της πόλης! Εν ψυχρώ, όπως λειτουργούν οι συμμορίες, χτύπησαν τον συναγωνιστή μπροστά στο περίπτερο του ΚΚΕ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Ο συναγωνιστής μετέβει στο νοσοκομείο με τραύματα από σιδερογροθιά.
Η επίθεση αυτή είναι συνέχεια της προβοκάτσιας που επιχειρήθηκε να στηθεί από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την προηγούμενη Κυριακή στην προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Είναι φανερό πως το μακρύ χέρι του συστήματος, οι μπράβοι του κεφαλαίου έχουν αναλάβει την επιχείρηση τρομοκρατίας της αριστεράς και του λαικού κινήματος.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ
Αύριο δίνουμε την πρώτη απάντηση: Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί όλους σε συγκέντρωση και διαδήλωση κατά του φασισμού την ΤΕΤΑΡΤΗ, 13/6 στην πλ. Αγίας ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, στις 8.00.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της περιοχής, τις δυνάμεις της αριστεράς και του κινήματος να δώσουμε μαζί αυτή τη σημαντική μάχη. Η μάχη ενάντια στο φασισμό και τις νεοναζιστικές συμμορίες είναι μάχη ενάντια στο πιο μαύρο πρόσωπο του καπιταλισμού, ενάντια στα πιο πιστά σκυλιά του σάπιου συστήματος
Υ.Γ. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: