Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Όλοι την Παρασκευή 15 Ιούνη στο Πεδίον του Αρεως .Στις 8.30 μ.μ., με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα.


Τώρα ΚΚΕ ΙΣΧΥΡΟ - Πρωταγωνιστής ο λαός.


Σήμερα, οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες, οι χιλιάδες οπαδοί και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ, εργαζόμενοι και λαϊκοί άνθρωποι από κάθε γωνιά της Αττικής, που γνώρισαν και βάδισαν με το ΚΚΕ στους καθημερινούς αγώνες, δίνουν ραντεβού στην καρδιά της Αθήνας, στο Πεδίον του Αρεως,στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα.Το προσκλητήριο μας αφορά όλους όσοι δίνουμε σε πανστρατιά τη μάχη μέχρι την τελευταία ώρα, για να βγει το Κόμμα δυνατό από την κάλπη, να μην περάσουν τα σχέδια για αποδυνάμωσή του, να βρεθεί ο λαός δυνατός και ετοιμοπόλεμος την επόμενη μέρα.

Στο κάλεσμά του για τη συγκέντρωση το ΚΚΕ σημειώνει: «Ακουσε τη φωνή του ΚΚΕ: Φιλολαϊκή ανάπτυξη εντός των τειχών της ΕΕ δε γίνεται! Η ΕΕ είναι η μάνα των μνημονίων, των δανεικών συμβάσεων, όλων των αντιλαϊκών μέτρων που σμπαραλιάζουν τα δικαιώματά σου. Η κυβέρνηση που θα φτιαχτεί μετά τις εκλογές, "κεντροαριστερή" ή "κεντροδεξιά", είναι δεσμευμένη απέναντι στη λυκοσυμμαχία. Σπάστε τα δεσμά της Ευρωπαϊκής Ενωσης και των κομμάτων της! Αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους, με τον πλούτο στα χέρια του λαού, με το λαό στην εξουσία. Τώρα ΚΚΕ ΙΣΧΥΡΟ - Πρωταγωνιστής ο λαός».
 Nα μη λείψει κανείς. Για να ψηλώσει το μπόι του λαού με ισχυρό ΚΚΕ. Για να πάρουν βροντερό το μήνυμα ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να το βάλουν στο χέρι, να το ξεστρατίσουν από το δρόμο που χάραξε και βαδίζει 94 ολόκληρα χρόνια, στην πρωτοπορία της λαϊκής πάλης. Για να γίνει ο λαός αφέντης στον τόπο του και στον πλούτο που παράγει. Για να μην τον σύρουν πίσω, με τρομοκρατία και αυταπάτες, κεντροδεξιές και κεντροαριστερές λύσεις που ρίχνει η πλουτοκρατία στο τραπέζι της διαχείρισης. Με ισχυρό ΚΚΕ υπάρχει ελπίδα!

Πηγή:www.kne.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: