Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε ο Γκρέγκορ Γκiζι, Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Κ.Ο. του DIE LINKE προς τον επικεφαλής του συνδυασμού ΣΥΡΙΖΑ / ΕΚΜ Αλ. Τσίπρα.


Βερολίνο, 8 Μαϊου 2012
Δρ. Γκρέγκορ Γκίζι                                                       
Μέλος της Ομοσπονδιακής Βουλής
Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Κ.Ο του DIE LINKE


Προς τον
Πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ
κ. Αλέξη Τσίπρα

Αγαπητέ Σύντροφε Αλέξη Τσίπρα,
Για τη μεγάλη σας επιτυχία στις βουλευτικές εκλογές, σας συγχαίρω μ’ όλη μου την καρδιά. Με την επίμονη δουλειά σας, πολιτική συνέπεια και εντατική σας δέσμευση ενάντια στη ληστεία και την κοινωνική εξαθλίωση, γίνατε η σπουδαιότερη και ισχυρότερη πολιτική εναλλακτική λύση στην Ελλάδα.
Η επιτυχία σας δείχνει ότι η Ευρωπαϊκή Αριστερά με τις απαντήσεις της στην χρηματοπιστωτική και στην οικονομική κρίση βρίσκει όλο και μεγαλύτερη απήχηση.
Η θαυμάσια εκλογική σας νίκη ενισχύει τον κοινό μας αγώνα ενάντια στην Ευρώπη των τραπεζών και των μονοπωλίων, που οι κυβερνώντες προσπαθούν να επιβάλουν παρά τη θέληση των λαών της Ευρώπης. Οι  περιορισμοί που υπαγορεύονται στην Ευρώπη και για τους οποίους κύρια υπεύθυνη είναι η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση και η καγκελάριος Μέρκελ, καταστρέφουν την ευρωπαϊκή ιδέα, βλάπτουν τη Δημοκρατία και ρίχνουν εκατομμύρια ανθρώπους στη φτώχεια.  Θα συνεχίσουμε, αγαπητέ Αλέξη, από κοινού μ’ εσάς, να προβάλουμε αποφασιστικά Αντίσταση, στους δρόμους και στα κοινοβούλια.
Η Ελλάδα απέρριψε εκλογικά αυτή την περιοριστική πολιτική, στη Γαλλία αυτή η πολιτική συνάντησε μια αποφασιστική άρνηση. Βλέπουμε τη νίκη σας ως κίνητρο για να αλλάξουμε και στη Γερμανία τις πολιτικές  πλειοψηφίες και ν’ ανοίξουμε έτσι ένα δρόμο για μία Ευρώπη της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Θέλω ακόμα μια φορά να σε ευχαριστήσω για την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επίσκεψη μου στην Ελλάδα και να σου ευχηθώ προσωπικά και σε όλους τους εκλεγμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πολλή δύναμη και θάρρος για να ορίσετε στις επόμενες αποφασιστικές ημέρες και εβδομάδες τις προϋποθέσεις με τις οποίες οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα οδηγηθούν σ’ ένα μέλλον που δεν θα σφραγίζεται από μειώσεις μισθών και περιορισμούς κοινωνικών παροχών, από πτώσεις μισθών και μαζική ανεργία, ούτε από έλλειψη στέγης και απουσία κοινωνικής ασφάλισης.
Με χαιρετισμούς αλληλεγγύης
Γκρέγκορ Γκίζι

1 σχόλιο:

Β,Κ. είπε...

SOS!!!!!ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΟΥ Κ. Κ. Ε.!!!!!!!!!!. Να οι αποδείξεις...... ΜΑΑΣΣΤΡΙΧ...

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012, 15:36

Σ Υ Ρ Ι Ζ Α........ «Ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Όλι Ρέν, αρνείται να δημοσιοποιήσει, τόσο το πόρισμα της BlackRock, όσο και τον κατάλογο με τις εκτιμώμενες αξίες των περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου που πρόκειται να ξεπουλήσουν, και τον οποίο γνωρίζουν. Αυτό προκύπτει από απαντήσεις του Επιτρόπου Όλι Ρέν, σε γραπτές ερωτήσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.!!!!!!!!!!!!!!
Όμως όλα αυτά δεν αναγράφονται σε κανένα ΜΝΗΜΟΝΙΟ, αλλά στην Συνθήκη του ΜΑΑΣΤΡΙΧ, που εσείς κ.κ. του ΣΥΡΙΖΑ έχετε υπογράψει και δεν θέλετε να καταργηθεί......Α Π Ο Δ Ε Ι Ξ Η ....!!!!!!!!!!!
ΣΥΜΘΗΚΗ ΜΑΑΣΤΡΙΧ
Επαγγελματικό απόρρητο

ΑΡΘΡΟ 38.1. Τα μέλη των διοικητικών οργάνων και του προσωπικού της ΕΚΤ και
των εθνικών τραπεζών υποχρεούνται, ακόμη και όταν θα έχουν παύσει να
ασκούν τα καθήκοντά τους, να μην αποκαλύπτουν πληροφορίες οι οποίες,
λόγω της φύσης τους, καλύπτονται από την υποχρέωση τήρησης του
επαγγελματικού απορρήτου.

38.2. Τα πρόσωπα που έχουν πρόσβαση σε στοιχεία που καλύπτονται από
κοινοτική νομοθεσία, η οποία επιβάλλει υποχρέωση απορρήτου, υπόκεινται
στην εν λόγω νομοθεσία.

Αρθρο 40

Προνόμια και ασυλίες

Η ΕΚΤ απολαύει στην επικράτεια των κρατών μελών των αναγκαίων
προνομίων και ασυλιών για την εκπλήρωση της αποστολής της, υπό τους
όρους που καθορίζονται στο Πρωτόκολλο περί Προνομίων και Ασυλιών των
Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων που προσαρτάται στη συνθήκη για την ίδρυση
Ενιαίου Συμβουλίου και Ενιαίας Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.

ΑΡΘΡΟ 27.1. Οι λογαριασμοί της ΕΚΤ και των εθνικών κεντρικών τραπεζών ελέγχονται από ανεξάρτητους εξωτερικούς ελεγκτές, τους οποίους υποδεικνύει το Διοικητικό Συμβούλιο και εγκρίνει το Συμβούλιο.
Οι ελεγκτές είναι πλήρως εξουσιοδοτημένοι να εξετάζουν όλα τα βιβλία και
τους λογαριασμούς της ΕΚΤ και των εθνικών κεντρικών τραπεζών καθώς και
να ενημερώνονται πλήρως σχετικά με τις συναλλαγές τους.

27.2. Οι διατάξεις του άρθρου 188 Γ της παρούσας συνθήκης έχουν
εφαρμογή μόνο στην εξέταση της αποτελεσματικότητας της διαχείρισης της
ΕΚΤ.
30.4. Η ΕΚΤ μπορεί να ζητήσει να της καταβληθούν συναλλαγματικά
διαθέσιμα πέραν του ορίου που τίθεται στο άρθρο 30.1, σύμφωνα με τις
διατάξεις του άρθρου 30.2, εντός των ορίων και υπό τις προϋποθέσεις που
καθορίζει το Συμβούλιο με τη διαδικασία του άρθρου 42.


Τ Σ Ι Π Ρ Α ΖΗΤΑ
να αναιρέσουν τις υπογραφές τους οι.... ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ που υπέγραψαν την συνθήκη του ΜΑΑΣΤΡΙΧ στη ΒΟΥΛΗ, δηλαδή την ΚΗΔΕΙΑ, που με βάση της έγιναν τα ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ!!!!! (αντιμνημονιακέ!!!!!!!!!) . ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.-