Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Λίλα Καφαντάρη Ηθοποιός, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στις Κυκλάδες.


Γιατί όλοι πρέπει να ψηφίσουν ΚΚΕ; 


Γιατί όποιοι κι αν κάνουν κυβέρνηση, την επόμενη μέρα θα οξυνθεί ο εφιάλτης της εξαθλίωσης του λαού. Στην αντιλαϊκή επίθεση που δεν θα έχει τέλος, μόνο η ισχυρή αντεπίθεση από την πλευρά μας, μπορεί να εμποδίσει την υλοποιήση των αποφάσεων που έχουν ήδη πάρει.
Γιατί το ΚΚΕ δεν είπε μόνο την αλήθεια στο λαό, προειδοποιώντας για όλα όσα έγιναν, αλλά με στήριγμα την κοσμοθεωρία του, το Μαρξισμό - Λενινισμό, δίνει την προοπτική της μοναδικής διεξόδου υπέρ του λαού που είναι η δική του εξουσία στην πολιτική και την οικονομία.

Γιατί το ΚΚΕ όλα τα χρόνια είναι στο πλευρό των εργαζόμενων στους χώρους δουλειάς, αναδεικνύοντας το ρόλο του εργοδοτικού συνδικαλισμού, δίνοντας τη μάχη της οργάνωσης του αγώνα για να είναι αποτελεσματικός, να αποκτήσει έτσι ο λαός την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα αύριο να σηκώσει κεφάλι και να ανατρέψει την εξουσία των μονοπωλίων.
Γιατί αύριο στην εξέγερση του λαού θα είναι οι κομμουνιστές που θα είναι πρώτοι στους αγώνες και τις θυσίες που θα χρειαστούν για να χτίσουμε τη Λαϊκή Εξουσία με τη Λαϊκή Οικονομία, ώστε για πρώτη φορά στην Ιστορία του πολιτισμένου ανθρώπου να πάψει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: