Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Το ΔΝΤ ζητάει υπερψήφιση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ..Άρθρο από τον σημερινό Ριζοσπάστη.


Ωμή και απροκάλυπτη συνδρομή στην επιχείρηση χειραγώγησης της λαϊκής ψήφου

Με ωμό και απροκάλυπτο τρόπο, το ΔΝΤ παρεμβαίνει προεκλογικά για να ενισχύσει τους εκβιασμούς της ντόπιας πλουτοκρατίας για υπερψήφιση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, ενθαρρύνοντας μάλιστα τη μετεκλογική συνεργασία τους.
«Είναι ικανοποιητικό το γεγονός ότι τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν δώσει ρητές διαβεβαιώσεις για τη συνέπειά τους στους στόχους του προγράμματος που έχουν τεθεί. Αυτούς τους στόχους πρέπει να κρατήσουμε στο μυαλό μας.
Τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν δηλώσει την υποστήριξή τους σε αυτούς τους στόχους. Αυτό που είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να κερδίσουν από τον ελληνικό λαό την εντολή να προχωρήσουν και να επιτύχουν αυτούς τους στόχους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΝΤ Τζ. Ράις, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Ουάσιγκτον.
Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι «οι εκλογές δημιουργούν όντως μια αβεβαιότητα για την εφαρμογή των δημόσιων πολιτικών», επισημαίνοντας για «ξεκάρφωμα» ότι «η αβεβαιότητα είναι πάντα παρούσα, όταν μια χώρα πραγματοποιεί εκλογές, έτσι δεν είναι κάτι το ειδικό για την Ελλάδα». Επί της ουσίας, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ έρχεται να προστεθεί στους πολιτικούς εκπροσώπους του κεφαλαίου σε Ελλάδα και ΕΕ, που πέφτουν σαν τα κοράκια στο λαό για να τον σύρουν με εκβιασμούς και τρομοκρατία στην κάλπη, προκειμένου να διασφαλίσουν τη σταθερότητα του αστικού συστήματος και τη συνέχιση των μέτρων υπέρ της πλουτοκρατίας.
Το γεγονός εξάλλου ότι το ΔΝΤ θεωρεί αναγκαία και τη δική του παρέμβαση, προκειμένου να νοθευτεί η λαϊκή ψήφος, δείχνει τη μεγάλη ανησυχία των αστών για τη λαϊκή δυσαρέσκεια που μεγαλώνει στην Ελλάδα και το ενδεχόμενο αυτή να εκφραστεί στην κάλπη με τσάκισμα των ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και ενίσχυση του ΚΚΕ.

Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: