Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Υποκρισία και εμπαιγμός μπροστά στις κάλπες.


Χύνει κροκοδείλια δάκρυα για το λαϊκό εισόδημα, το οποίο έχει πετσοκόψει μαζί με το ΠΑΣΟΚ

Η υποκρισία, τα ψέματα και ο εμπαιγμός αναδεικνύονται σε βασικό συστατικό της προεκλογικής τακτικής της ηγεσίας της ΝΔ, στην προσπάθειά της να κρύψει τη φτώχεια και την εξαθλίωση που επιφυλάσσει για το λαό η πολιτική που υπηρετεί, με στόχο να υφαρπάξει τη λαϊκή ψήφο. Απτή απόδειξη είναι οι χτεσινές παρεμβάσεις και δηλώσεις του Α. Σαμαρά.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, με αφορμή την «Ημέρα του Καταναλωτή», επισκέφθηκε τα γραφεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού για να αναδείξει υποκριτικά και θρασύτατα την αύξηση των τιμών των προϊόντων, αποφεύγοντας βέβαια να αναφέρει το παραμικρό για την αιτία που την προκαλεί, δηλαδή τη διαμόρφωση των τιμών στην «ελεύθερη αγορά» των πολυεθνικών, με γνώμονα τα υπερκέρδη τους.

«Θεωρούμε ότι είναι αφύσικο και, καμιά φορά και προκλητικό, την ώρα που οι μισθοί πέφτουν, οι συντάξεις πέφτουν και υπάρχει βαθιά ανεργία και ύφεση, να βλέπουμε, μαζί με όλο τον κόσμο, ότι πάρα πολλές φορές οι τιμές ανεβαίνουν», δήλωσε προκλητικά ο Α. Σαμαράς, επιδεικνύοντας ψεύτικο και υποκριτικό «ενδιαφέρον» για τα λαϊκά στρώματα, ενώ την ίδια στιγμή συμμετέχει ενεργά στη σφαγή των μισθών και των συντάξεων. Στο διά ταύτα και σε ό,τι αφορά τη μείωση τάχα των τιμών, παρέπεμψε και αυτός στη φενάκη της «Επιτροπής Ανταγωνισμού».
Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ μοίρασε κάλπικες υποσχέσεις στους φτωχούς και μικρούς αγροτοκτηνοτρόφους των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών. Ενώ πριν από λίγες βδομάδες ψήφισε τον εφαρμοστικό νόμο του νέου μνημονίου που προβλέπει την περικοπή 60 εκατομμυρίων από την εξισωτική αποζημίωση, χτες επιχείρησε να πουλήσει φούμαρα, υποσχόμενος ότι η ΝΔ θα βρει τα κονδύλια αυτά από την επιπλέον φορολόγηση του ηλεκτρονικού τζόγου!
«Σήμερα, δεσμεύτηκα, παρουσία των εκπροσώπων των κτηνοτρόφων, για να βρεθεί - και η ΝΔ έχει, ήδη, κάνει τις σχετικές μελέτες - ένα ισοδύναμο αποτέλεσμα γι' αυτή την εξισωτική. Και πιστεύουμε ότι μπορούν να βρεθούν, για παράδειγμα, από την πρότασή μας για την επιπλέον φορολόγηση των κερδών των ηλεκτρονικών παιγνίων», δήλωσε ανερυθρίαστα ο Α. Σαμαράς, μετά τη συνάντηση που είχε χτες με εκπροσώπους κτηνοτρόφων.

Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: