Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Mέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΙ 11 ΦΛΕΒΑΡΗ !


Φοιτητή-φοιτήτρια,




Έχεις ευθύνη. Οι ώρες που ζούμε είναι κρίσιμες για το μέλλον το δικό σου, της οικογένειας σου. Ετοιμάζουν σφαγείο. Μπορούμε να ματαιώσουμε το έγκλημα. Μπορούμε να τους ανατρέψουμε.  
Η μαύρη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ. με τον αρχιτραπεζίτη πρωθυπουργό, η τρόικα και η ΕΕ, αποφάσισαν τη χρεοκοπία του λαού. Καταδικάζουν εμάς και τις οικογένειες μας να δουλεύουμε και να ζούμε εφ' όρου ζωής με 400 ευρώ.
Για να σώσουν τα κέρδη από μια χούφτα παράσιτα φτιάχνουν ένα εργασιακό Νταχάου με δουλειά όλη μέρα με μισθό χαρτζιλίκι, χωρίς ασφάλιση, χωρίς συντάξεις. Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο, ούτε τα επιδόματα ανεργίας.
Έρχονται μαύρες μέρες αν κάτσεις απαθής, αν μείνεις και παρακολουθείς τις εξελίξεις από την τηλεόραση, αν απλά βρίζεις και σιχτιρίζεις, αν συνεχίσεις να νομίζεις πως θα τη γλιτώσεις, αν απλά δηλώνεις πως «εγώ τώρα διαβάζω»
Έρχονται όμορφες μέρες αν μπεις στον αγώνα, αν ξεσηκωθούμε παντού εμείς και οι γονείς μας σε κάθε εργοστάσιο και επιχείρηση, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σχολή-εργαστήριο-τμήμα και αμφιθέατρο.



ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.

Είναι ώρα ευθύνης και μάχης. 

Μη δέχεσαι άλλο να σε εκβιάζουν. Είτε με δραχμή είτε με ευρώ ο λαός μας θα συνεχίσει να χρεοκοπεί αν συνεχιστεί η ίδια αντιλαϊκή πολιτική
Μην ανέχεσαι άλλο τους πουλημένους συνδικαλιστές των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, τα φερέφωνα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στις σχολές. Δεν υπονομεύουν απλά τον αγώνα, δεν είναι απλά τυχοδιώκτες. Είναι ταγμένοι με την πλουτοκρατία και τους βιομήχανους, με τα κόμματα τους. Είναι εχθροί του λαού μας.
Έχουμε τη δύναμη, είναι η ώρα να την νιώσουν για τα καλά. 
•    Κάτω η μαύρη κυβέρνηση. Στα τσακίδια μαζί με την τρόικα και την Ε.Ε. 
•    Κανένα νέο μνημόνιο. Καμία νέα συμφωνία που καταστρέφει τις ζωές μας. 
•    Εκλογές τώρα. Να τιμωρηθούν σκληρά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ. 
Όλοι στον αγώνα. Υπάρχει λύση. Υπάρχει ο μόνος δρόμος για να σωθεί ο λαός, ο πλούτος της χώρας και οι παραγωγικές της δυνατότητες: Έξοδος από τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ, μονομερής διαγραφή του χρέους, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, εργατική-λαϊκή εξουσία.
Παίρνουμε απόφαση ΤΩΡΑ σε κάθε φοιτητικό-σπουδαστικό σύλλογο για συμμετοχή στην απεργία, κάνουμε πέρα τους προσκυνημένους καθηγητές-παρατάξεις-διοικήσεις.
• ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 11:00 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ (ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 10:00 ΧΑΥΤΕΙΑ)
•   ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 11:00 ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
•   ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: