Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Διαμαρτυρία με πανό των μελών του ΚΚΕ Αργολίδας στην Ακροναυπλία


Νωρίς το πρωί οι κάτοικοι του Ναυπλίου αντίκρισαν αναρτημένο στο κάστρο της Ακροναυπλίας πανό με το σύνθημα ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. Το πανό ανάρτησαν μέλη του Κ.Κ.Ε Αργολίδας και εντάσσεται στις διαμαρτυρίες που έχουν εξαγγελθεί για σήμερα καθ΄όλη την ήμερα με κορύφωση την συγκέντρωση το απόγευμα στην πλατεία Φιλελλήνων στις 18:00.
 
Διαβάστε την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας του ΚΚΕ:

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 6 μ. μ. ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ

Με την  καταιγίδα των αντιλαϊκών μέτρων που προωθούν η συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ με την  Τρόϊκα και την πλουτοκρατία ,  μέσα από το νέο μνημόνιο, η ζωή θα γίνει κόλαση για την εργατική τάξη , τα  λαϊκά στρώματα , τους νέους και τις νέες.
Λένε ψέματα ότι τα μέτρα αυτά τα επέβαλαν οι δανειστές . Είναι τα μέτρα που χρόνια τώρα ζητούσε το μεγάλο  κεφάλαιο, για να ενισχύσει την κερδοφορία του. Τώρα αξιοποιούν την κρίση για να γενικευθεί η επίθεση με την βοήθεια της τρόϊκα.
Η κυβέρνηση, η τρόικα και τα κόμματα της πλουτοκρατίας ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ έναν στόχο έχουν. Εκβιάζουν και τρομοκρατούν τον λαό με πλαστά διλήμματα  για να υποταχθεί. Ζητούν από τον λαό να δεχθεί ο ίδιος να εξαθλιωθεί ολοκληρωτικά για να σωθεί η πλουτοκρατία και τα κέρδη της.
Έχει  σημάνει συναγερμός. Να ξεσηκωθεί ο λαός. Να δείξει την δύναμη του.
Δεν υπάρχουν περιθώρια για  αναμονές , για αυταπάτες.
Η ΜΑΧΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΤΑΞΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ, ΛΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΟΣ. ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ. ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
ΑΜΕΣΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, NA MH ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝIΟ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Αν θέλει ο λαός να γλιτώσει από την Τρόικα πρέπει να παλέψει συνειδητά και μεθοδικά, μαχητικά και οργανωμένα για την αποδέσμευση από την ΕΕ.
Αν θέλει ο λαός να βγάλει από πάνω του τον βραχνά του χρέους πρέπει να επιβάλει με τη δύναμή του την μονομερή διαγραφή του.
Αν θέλει φιλολαϊκή πολιτική τότε πρέπει να παλέψει για την εργατική, λαϊκή εξουσία.
Αν θέλει ανάπτυξη προς όφελός του πρέπει να παλέψει για την κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής, για να μετατραπεί κάθε μορφή πλούτου που έγινε από την καπιταλιστική εκμετάλλευση σε λαϊκή περιουσία.
Αν ο λαός θέλει φιλολαϊκό πολιτικό σύστημα πρέπει να εκμηδενίσει την πολιτική δύναμη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, του ΛΑΟΣ, να μη παρασυρθεί σε δήθεν εύκολες μεσοβέζικες κεντροαριστερές και αριστερές λύσεις. Συμπόρευση με το ΚΚΕ και την πολιτική του πρόταση, ανεξάρτητα από ορισμένες διαφορές που έχει σε θέματα αντίληψης για το σοσιαλισμό.

ΠΗΓΗ-WWW.TSANTIRI.GR 

Δεν υπάρχουν σχόλια: