Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΣΚΑΪ:Σχεδιασμένος αποπροσανατολισμός...


Γρηγοριάδης Κώστας
Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ότι οι μισθωτοί αυτής της χώρας έχουν τόσους πολλούς ...φίλους! Πρέπει να είναι το πιο συμπαθές «είδος» στην Ελλάδα ο μισθωτός, δεν εξηγείται αλλιώς!
Ο ΣΚΑΪ έστησε ολόκληρο αφιέρωμα στο θέμα των μισθών, με τα «στελέχη» του να κόπτονται για το τι θα γίνει με τις αποδοχές του ιδιωτικού τομέα και να αγχώνονται μήπως και αυξηθεί η ανεργία.
Μια από τα ίδια και στα «πρωινάδικα» κάθε είδους, με τους πάντες να κόπτονται για το ύψος των μισθών και να εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους για τις συζητήσεις που γίνονται. Αφήνοντας, όμως, και «μπηχτές» περί του ότι πρέπει από την άλλη «να σωθεί η χώρα».
Ομως, δεν είναι μόνο τα Μέσα Ενημέρωσης, αυτά ντε που ανήκουν σε εφοπλιστές και τραπεζίτες.
Είναι και οι εκπρόσωποι των εργοδοτικών οργανώσεων που έχουν πάρει σβάρνα όλα τα δημόσια βήματα για να δηλώσουν πόσο πολύ θέλουν να διατηρηθούν οι μισθοί στα σημερινά επίπεδα.

Μαζί τους και διάφορα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑ.Ο.Σ. που δηλώνουν την αγανάκτησή τους για τις απαιτήσεις της τρόικας, που και «παράλογες» είναι και «σε ύφεση θα οδηγήσουν».
Για τις συνδικαλιστικές πλειοψηφίες τι να λέμε! Αυτές δηλώνουν πως συζητάνε μόνο τον περιορισμό του «μη μισθολογικού κόστους»! Λες και ό,τι χαθεί προς όφελος των εργοδοτών θα το πληρώσουν ...κάποιοι εξωγήινοι και όχι πάλι οι εργαζόμενοι.
Αν νομίζουν ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει το άθλιο θέατρο που παίζεται προφανώς κάνουν μεγάλο λάθος.

Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: