Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

«Αν μπει και η Ιταλία στο Ταμείο, τότε η Ελλάδα θα φάει κλωτσιά», δήλωσε από το βήμα της Βουλής η Αλέκα Παπαρήγα.



«Αν μπει και η Ιταλία στο Ταμείο, τότε η Ελλάδα θα φάει κλωτσιά», δήλωσε από το βήμα της Βουλής η Αλέκα Παπαρήγα, σχολιάζοντας τις τρέχουσες εξελίξεις και τη θέση ότι η νέα κυβέρνηση θα πετύχει με την υιοθέτηση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου να διασφαλίσει την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ.
Η γ.γ. του ΚΚΕ υπογράμμισε, ωστόσο, ότι κινδυνεύει η αρχούσα τάξη από το ενδεχόμενο έξωσης της Ελλάδας από την ευρωζώνη και όχι οι πολίτες. Υποστήριξε ότι ο ελληνικός λαός βρίσκεται υπό εκβιασμό από τους εταίρους της και τον κάλεσε να μην υποκύψει σε αυτόν.

Απευθυνόμενη στον νέο πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, τον κάλεσε να πάρει πίσω το χαράτσι του νέου τέλους ακινήτων και τόνισε πως "εμείς δεν θα το πληρώσουμε το χαράτσι ακόμη και αν έχουμε τα χρήματα. Γιατί δεν μπορεί να λέμε στους άλλους να μην πληρωθεί το χαράτσι και εμείς να το πληρώνουμε".
Σχολιάζοντας τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στο νέο κυβερνητικό σχήμα, δήλωσε ότι δεν πρόκειται για ένα ακροδεξιό κόμμα, αλλά για ένα κόμμα που κάνει τη "βρώμικη" δουλειά: "Προβοκάτσια, αντικομμουνισμός, χτύπημα μεταναστών".

Πηγή:www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: