Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ: Συγκέντρωση χτες στα Γιάννενα.


«Κάτω η κυβέρνηση και η πλουτοκρατία, εμπρός λαέ για τη λαϊκή εξουσία», «Καμία αναμονή, καμία ανοχή και ετούτη η κυβέρνηση είναι εχθρική», ήταν τα κυρίαρχα συνθήματα της χθεσινής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στα Γιάννενα, με τα οποία οι εργαζόμενοι και ο λαός της πόλης απάντησαν αγωνιστικά μαζί με τους κομμουνιστές στην κυβέρνηση του μαύρου μετώπου των κομμάτων του κεφαλαίου. Στη συγκέντρωση μίλησε η Φωτεινή Τσώλου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας και στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Ταυτόχρονα, πλούσια δραστηριότητα αναπτύσσουν οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα. Ενδεικτικό είναι το παρακάτω πρόγραμμα εκδηλώσεων και εξορμήσεων:
Σήμερα Παρασκευή
  • Η ΚΟΒ Κεντρικής Υπαίθρου στις Αρχάνες διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση, στις 6 μ.μ., στο καφενείο «Μαρκοδημητράκη», στην πλατεία των Αρχανών.
Αύριο Σάββατο
  • Σε Μάδυτο και Απολλωνία Θεσσαλονίκης θα περιοδεύσει, στις 6 το απόγευμα, ο βουλευτής του ΚΚΕ Θόδωρος Ιγνατιάδης.
Την Κυριακή 13/11
  • Στις 11.30 π.μ., στο Δημαρχείο Γαλατσίου, θα γίνει συγκέντρωση με θέμα:« Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Βασίλης Δημόπουλος,στέλεχος του Κόμματος.
  • Στις 10 π.μ. στο Μαρκόπουλο θα γίνει συγκέντρωση με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ», θα μιλήσει η Ελίνα Χαιρικάκη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: