Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Η αντιπαράθεση στο κίνημα δεν γίνεται με μεθόδους ίδιες με αυτές των φασιστών!

Το αίμα και την κοινωνική αναταραχή την προκαλούν η κυβέρνηση, το κεφάλαιο και οι πάτρωνές τους ιμπεριαλιστές. Όσο εξακολουθούν να σπέρνουν εξαθλίωση, φτώχεια, ανεργία, μειώσεις μισθών, συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα, όσο ξεπουλάνε τα πάντα σε αυτή τη χώρα τόσο ο λαός θα ξεσηκώνεται και καλά θα κάνει! 
Τη λαϊκή βία την προκαλεί η όποια αστική κυβέρνηση όταν χτυπάει διαδηλώσεις εργατών, εκπαιδευτικών, μαθητών, φοιτητών, αγροτών, ταξιτζήδων, του λαού της Κερατέας, της Λευκίμμης, της Χαλκιδικής που παλεύουν για τη δουλειά τους, για το περιβάλον τους, για τη ζωή τους. Και η βία αυτή, του λαού κόντρα στο σύστημα, πολύ πιθανόν να αυξηθεί και καλά θα κάνει!
Η βία όμως που πετάει μολότωφ και πέτρες στα τυφλά σε διαδηλωτές, που στέλνει ανθρώπους του λαού στα νοσοκομεία και στα νεκροταφεία, που στρέφεται κατά οργανώσεων, κομμάτων της αριστεράς και των μελών τους.
Οι επιθέσεις που γίνονται στα γραφεία και τα μέλη του ΚΚΕ τις τελευταίες μέρες, επιθέσεις κατά μελών και οργανώσεων της αριστεράς στο παρελθόν με τον μανδύα του "αντιεξουσιαστικού" και της "αναρχίας", βολεύει το σύστημα μια χαρά. Του έρχεται κουτί. Και γι' αυτό, εκ του αποτελέσματος, μόνο ως εφάμιλλη αυτής των μπάτσων μπορεί να χαρακτηριστεί και τίποτ' άλλο! 
Η αντιπαράθεση στο κίνημα δεν γίνεται με μεθόδους ίδιες με αυτές των φασιστών! 
http://antigeitonies.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: