Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Ελπιδοφόρο μήνυμα σε όλη τη χώρα:Yπάρχει λύση σε όφελος του λαού και της νεολαίας, με το ΚΚΕ για το Σοσιαλισμό.


 

Με σύνθημα «Ο δικός σου δρόμος - για τις δικές σου ανάγκες, με το ΚΚΕ για το Σοσιαλισμό», το 37ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» συνεχίζει το καλοκαιρινό του ταξίδι σε διάφορες πόλεις. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το Σεπτέμβρη σε πολλές πόλεις της χώρας και στην Αθήνα με το κεντρικό Φεστιβάλ το οποίο θα γίνει15 - 16 - 17 Σεπτέμβρη στο «πάρκο Τρίτση» στο Ιλιον. Σημείο ανταμώματος με τη νεολαία που όλο το περασμένο διάστημα βρέθηκε στο πλευρό της ΚΝΕ και του ΚΚΕ στους καθημερινούς και μεγάλους αγώνες, το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» αποτελεί πρωτοπόρα παρέμβαση και μαχητική πρόταση ζωής, πάλης και προοπτικής, μεταφέροντας σήμερα σε χιλιάδες λαού και νεολαίας το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα: Ότι υπάρχει λύση σε όφελος του λαού και της νεολαίας, με το ΚΚΕ για το Σοσιαλισμό.
Με επιτυχία έγινε το περασμένο Σάββατο στη Μύρινα Λήμνου η εκδήλωση της ΚΝΕ, με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή του ΚΚΕ Στ. Σκοπελίτη. Ο ομιλητής αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην οικονομία, την ακόμα μεγαλύτερη πρόσδεση της χώρας στους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών και τις τρέχουσες εξελίξεις που έχουν επιπτώσεις σε όλο το φάσμα της ζωής της νεολαίας και των εργαζομένων, τονίζοντας ότι τα μέτρα που παίρνονται με πρόσχημα την κρίση στόχο έχουν να αυγατίσουν τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Ν. Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αφιέρωμα στον ηθοποιό Μάνο Κατράκη και προβολή βίντεο για την καπιταλιστική κρίση.
  • Εκδήλωση στο πλαίσιο του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη στις 8 το απόγευμα στην κεντρική πλατείαΠάνω Αρχανών, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Θα μιλήσει ο Γιάννης Ζαχαριουδάκης, μέλος του ΝΣ Ηρακλείου της ΚΝΕ.
Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: