Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΝΑΤΟικά εγκλήματα- Άμεσα συνένοχη και η ελληνική κυβέρνηση.



Τι έχεις ΝΑΤΟ; Ο,τι είχα πάντα... Φυσικά και δεν αποτελεί είδηση πλέον το γεγονός πως και χτες η αστυνομία του Αφγανιστάν κατηγόρησε τη διεθνή κατοχική δύναμη του ΝΑΤΟ ότι σκότωσε έξι Αφγανούς αμάχους και τρεις στρατιώτες του αφγανικού στρατού σε βομβαρδισμό στο ανατολικό Αφγανιστάν.
Η πρόκληση θυμάτων μεταξύ των αμάχων από επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ, είναι σχεδόν καθημερινή υπόθεση. Αυτή τη φορά σκοτώθηκαν μαζί με τρεις στρατιώτες του αφγανικού στρατού και έξι μέλη της ίδιας οικογένειας, που ήταν απλοί κάτοικοι της περιοχής που βομβαρδίστηκε, δήλωσε ο Γούλαμ Σάκχι Ρογκ Λεουάνι, επικεφαλής της αστυνομίας της επαρχίας Λογκάρ, ακριβώς νότια της Καμπούλ, όπου έγινε η επίθεση καταδιωκτικών του ΝΑΤΟ.
Στο Αφγανιστάν για μια σειρά λόγους, κύρια εσωτερικών συσχετισμών, ανακοινώνονται κάποιες απ' αυτές τις δολοφονικές επιχειρήσεις και έστω από τα ψιλά των ειδησεογραφικών πρακτορείων όλο και κάτι μαθαίνουμε. Μπορούμε να φανταστούμε έτσι τι γίνεται στις άλλες ΝΑΤΟικές επιχειρήσεις. Για παράδειγμα, πόσα αθώα παιδιά θα έχουν δολοφονηθεί αυτές τις μέρες προκειμένου οι ιμπεριαλιστές να σιγουρέψουν τα μερίδια και τη θέση τους στη Λιβύη... Το ζήτημα επίσης είναι πως σε όλα αυτά τα εγκλήματα είναι άμεσα συνένοχη και η ελληνική κυβέρνηση, όπως και όλες οι προηγούμενες.

Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: