Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Επιστολή"αγανακτισμένου" στο ΑΚΕΛ-«Θα έπρεπε να σας είχαν καθαρίσει όλους στο πραξικόπημα…» !



« …Το λάθος είναι ότι τον καιρό του πραξικοπήματος δεν σας καθάρισαν από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Ηθελε ο Χριστόφιας να γίνει Πρόεδρος για να βολέψει τους δικούς του και να κάνει Λαϊκή Δημοκρατία. Ο κόσμος ξύπνησε και όταν αρχίσουν να σας καθαρίζουν, τότε θα καταλάβετε τι εκάνετε…» 
Αυτές και άλλες απειλές που συνοδεύονται με ένα κατάπτυστο υβρεολόγιο περιέχονται σε απειλητική επιστολή, η οποία έφθασε ταχυδρομικώς στα γραφεία της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ και η οποία υπογράφεται από έναν «αγανακτισμένο».
Η τρισέλιδη επιστολή που έφθασε ταχυδρομικώς παραδόθηκε στην Αστυνομία καθότι οι απειλές που εκτοξεύει ο θρασύδειλος ανώνυμος δεν είναι αθώες, αλλά περιέχουν το στοιχείο της απειλής για εξόντωση ή βιολογική εκκαθάριση στελεχών ή μελών ενός από τα μεγαλύτερα κόμματα του τόπου με μια ιστορία 85 χρόνων.
Η έξαρση του αντιακελισμού που εκπορεύεται και τροφοδοτείται από ακροδεξιά στοιχεία στοχεύει στην ποινικοποίηση ενός κόμματος που στη διάρκεια του πραξικοπήματος αντιστάθηκε σθεναρά στην προδοσία και συνωμοσία του κυπριακού λαού που οργανώθηκε από ξένα κέντρα και εκτελέστηκε από Χουντοφασίστες και ΕΟΚΑΒητικά στοιχεία. «Το λάθος» που γράφει ο θρασύτατος επιστολογράφος που δεν εκτελέστηκαν όλοι οι Αριστεροί στο πραξικόπημα είναι ενδεικτικό ότι εκείνοι που πρόδωσαν την Κύπρο το 1974 και παρέδωσαν στην Τουρκία το 1/3 των κυπριακών εδαφών, παραμένουν αμετανόητοι.

Πηγή:www.haravgi.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: