Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Στο πλαίσιο του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:


  • Σήμερα Παρασκευή, στο Λιμάνι, στοΛηξούρι, στις 8.30 το βράδυ, θα μιλήσει ο Αντρέας Μεσολωράς, γραμματέας ΝΣ Κεφαλονιάς - Ιθάκης της ΚΝΕ.
  • Σήμερα Παρασκευή, στη Σκάλα Ποταμιάς Θάσου, στις 9 το βράδυ, θα μιλήσει ο Θανάσης Χαυτάς, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει θέατρο σκιών και λαϊκό ρεμπέτικο γλέντι.
  • Το Σάββατο 6 Αυγούστου, στο Λιμένα Θάσου, στις 9 το βράδυ, θα μιλήσει ο Γιάννης Παντελίδης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, θα ακολουθήσει θέατρο σκιών και ροκ συναυλία από ερασιτεχνικό συγκρότημα.
  • Την Κυριακή 7 Αυγούστου, στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Βολιμών, στηΖάκυνθο, στις 8.30 το βράδυ, εκδήλωση με θέμα: «Ανεργία και νέοι εργαζόμενοι, η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει στέλεχος της ΝΟ Ζακύνθου και θα ακολουθήσει προβολή υλικού για την καπιταλιστική κρίση και τη δράση του ΚΚΕ, καθώς και μουσικό πρόγραμμα από μαθητές.
  • Την Κυριακή 7 Αυγούστου στα Ανώγεια Ρεθύμνου, στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία του χωριού, με θέμα τη δράση του ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Κωστής Σταυρουλάκης, γραμματέας της ΝΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει αφιέρωμα στο αντάρτικο τραγούδι και στον Νίκο Ξυλούρη.
  • Την Κυριακή 7 Αυγούστου, στις 9 μμ, θα πραγματοποιηθεί φεστιβαλική εκδήλωση στην πλατεία της Τσαριτσάνης. Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνονται πολιτική ομιλία από μέλος της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ και χαιρετισμός εκπροσώπου της ΚΝΕ, καθώς και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με αφιέρωμα στο αντάρτικο τραγούδι και λαϊκό γλέντι.
  • Την Κυριακή 7 Αυγούστου, στις 8.30 το βράδυ στην πλαζ Ψανή στη Ναύπακτο, θα πραγματοποιηθεί προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ. Θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Λαμπροκωστοπούλου, μέλος του ΓΠ Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.
  • Την Κυριακή 7 Αυγούστου στη Σητεία Λασιθίου, στις 8 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της πόλης. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Σοφίου, μέλος του ΓΠ Κρήτης της ΚΝΕ. Θα υπάρχει πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από ερασιτεχνικά και μαθητικά συγκροτήματα.
  • Την Κυριακή 7 Αυγούστου στο Πολύκεντρο Μανταμάδου Μυτιλήνης, με θέμα το σύνθημα του φεστιβάλ, «Ο δικός σου δρόμος για τις δικές σου ανάγκες. Με το ΚΚΕ για το Σοσιαλισμό». Θα προβληθούν DVD, θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας, βιβλιοπωλείο, ομιλίες και συζήτηση για τις θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.
ΠΗΓΗ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: