Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

3η Σεπτέμβρη Αγανακτισμένοι αποφασισμένοι.



ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ
Για να ανατρέψουμε την κυβέρνηση και το πολιτικό καθεστώς της πείνας, της διαφθοράς, και της εθνικής μειοδοσίας!
Είναι καθήκον μας να υπερασπίσουμε την Πατρίδα μας, την αξιοπρέπειά μας και το βιός μας. Η νίκη θα είναι δύσκολη. Θα είναι όμως δική μας!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 3 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ:
  1. Την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και την υπεράσπιση της εδαφικής μας ακεραιότητας, και του Ελληνισμού στον ενιαίο χώρο Θράκη-Αιγαίο-Κύπρος.
  2. Την μονομερή Διαγραφή του δημόσιου «Χρέους», την κατάργηση του Μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων της οικονομικής λεηλασίας και ξένης κατοχής.
  3. Την άμεση διεκδίκηση των πολεμικών οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα (Πολεμικές Επανορθώσεις, Κατοχικό Δάνειο, Αποζημιώσεις των θυμάτων των ολοκαυτωμάτων, επιστροφή των κλεμμένων αρχαιολογικών θησαυρών) οι οποίες υπερβαίνουν κατά πολύ το δικό μας «Χρέος».
  4. Την εθνικοποίηση των τραπεζών, και επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας για την Οικονομία (ΔΕΚΟ), και διαγραφή των χρεών των μικροοφειλετών στις τράπεζες.
  5. Το ΟΧΙ στο ΕΥΡΩ και την Ο.Ν.Ε. Τη θέσπιση Εθνικού Νομίσματος και πολιτικών Ανάταξης της πραγματικής Οικονομίας και της Παραγωγής. Ανάπτυξης με την αξιοποίηση των πλουτο-παραγωγικών πηγών και δυνατοτήτων του τόπου μας.
  6. Την αποκατάσταση όλων των οικονομικών και των εργασιακών κατακτήσεων και δικαιωμάτων που αφαιρέθηκαν από τον Λαό με την εφαρμογή του Μνημονίου.
  7. Την παραδειγματική τιμωρία και την δήμευση των περιουσιών των ενόχων της προδοσίας του Ελληνικού έθνους, και της λεηλασίας του εθνικού πλούτου της χώρας, με αναδρομική άρση της ασυλίας που καλύπτει τα εγκλήματά τους.
  8. Την υπεράσπιση της εθνικής μας ταυτότητας, και της πολιτιστικής και κοινωνικής συνέχειας και συνοχής με μέτρα για τη Μετανάστευση. Σταδιακή επαναπροώθηση των λαθροεποίκων και Εθνική Μεταναστευτική Πολιτική.
  9. Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, για δημοκρατικό Σύνταγμα. Για να αποφασίζει επιτέλους ο Λαός για τον Λαό στον τόπο που γέννησε τη Δημοκρατία.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (Άγνωστος Στρατιώτης).
Αγωνιζόμαστε για μία κυβέρνηση βγαλμένη από το Λαό, την πλατεία Συντάγματος και τις πλατείες όλης της Χώρας!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΗΝ 3Η ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
e-mail: aganaktismenoi-apofasismenoi@hotmail.com
    www.edosyntagma.blogspot.com,  http://www.apofasismenoi.org 
    Τηλέφωνα Eπικοινωνίας: 6932545414, 6932353329, 6974930925


Δεν υπάρχουν σχόλια: