Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Λιτό ήταν το «μενού» της σημερινής δεξίωσης για την επέτειο της Δημοκρατίας.Δεν πήγαν η Γ.Γ.του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα (όπως και πέρυσι) και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας .



 Λιτό ήταν το «μενού» της σημερινής δεξίωσης για την επέτειο της Δημοκρατίας. Στο Προεδρικό Μέγαρο ο μπουφές είχε νερό, χυμό πορτοκάλι και αναψυκτικά. Εκτός από αυτό η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του Μεγάρου και όχι στον κήπο. 


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας παρότρυνε τους πολιτικούς να "μιλάνε περισσότερο και να παρεμβαίνουν", ενώ ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου δεχόταν συγχαρητήρια για την πρόσφατη συμφωνία στις Βρυξέλλες.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Σαμαράς είχε σύντομη συνομιλία με τον υπουργό Εξωτερικών Στ. Λαμπρινίδη, ενώ συμφώνησαν να "τα πουν σύντομα" και με τον υπουργό Άμυνας Π. Μπεγλίτη.
Δεν παρέστη ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας, καθώς, όπως σημείωσε σε σχετική επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, «η Δημοκρατία μας φέτος δεν γιορτάζει. Δεν παρέστη, όπως και πέρυσι, η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

ΠΗΓΗ-WWW.REAL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: