Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ καταγγέλλει με τον πιο έντονο τρόπο την απαράδεκτη ενέργεια αγνώστων να επιτεθούν και να «κατεβάσουν» τις ιστοσελίδες της ΕΔΟΝ και της Προοδευτικής Κ.Φ.




Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ καταγγέλλει με τον πιο έντονο τρόπο την απαράδεκτη ενέργεια αγνώστων να επιτεθούν και να «κατεβάσουν» τις ιστοσελίδες της ΕΔΟΝ και της Προοδευτικής Κ.Φ. αναρτώντας μάλιστα και συγκεκριμένο μήνυμα το οποίο και παραδίνουμε στη δημοσιότητα.
Ως ΕΔΟΝ σεβόμαστε τα αισθήματα του απλού κόσμου για το τραγικό δυστύχημα στο Μαρί που κόστισε τη ζωή σε 13 συμπατριώτες μας. Ωστόσο δεν μπορούμε παρά να κακίσουμε ενέργειες που σκοπεύουν να προωθήσουν σκοπιμότητες και να εκμεταλλευτούν πολιτικά αυτά τα αισθήματα.
Ιδιαίτερα καταδικάζουμε τις όποιες αντιδημοκρατικές ενέργειες όπως η σημερινή που στοχεύουν στη φίμωση της ΕΔΟΝ και της Προοδευτικής. Πολλοί αυτές τις μέρες επιχειρηματολογούν υπέρ τους δικαιώματος των πολιτών να εκφράσουν τις απόψεις τους. Τους καλούμε να τοποθετηθούν για αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Επίσης καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα να τοποθετηθούν ξεκάθαρα για το κατά πόσο επιδοκιμάζουν ή κατακρίνουν ενέργειες όπως αυτή σε βάρος της ΕΔΟΝ και της Προοδευτικής Κ.Φ.
Η Οργάνωση μας έχει ήδη προχωρήσει στα ανάλογα βήματα για καταγγελία της επίθεσης στην αστυνομία και αναμένουμε την προσαγωγή των υπευθύνων στη δικαιοσύνη.
Με αυτή την ευκαιρία, ως Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις χιλιάδες μέλη και στελέχη της Οργάνωσης για την χθεσινοβραδινή συνολική τους παρουσία στην πορεία νεολαίας και στην ετήσια Παγκύπρια εκδήλωση καταδίκης του πραξικοπήματος και της εισβολής στο προεδρικό. Με την συμπεριφορά τους έδωσαν απαντήσεις σε όλους εκείνους που διαβεβαίωναν για το ενδεχόμενο επεισοδίων με στόχο να τρομοκρατήσουν το λαό και τη νεολαία.
Τέλος, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για Δημοκρατία και Ελευθερία στον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: