Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Δελτίο Τύπου-Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής-Ο Καμίνης εκτελεστικό όργανο της κυβέρνησης

alt
 Μέτωπο Αλληλεγγύης  και Ανατροπής
 Δελτίο τύπου
 Τον τίτλο του  πιο πειθήνιου και άμεσα ανταποκρινόμενου υπαλλήλου της κυβέρνησης διεκδικεί ο δήμαρχος της Αθήνας. Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις δηλώσεις του περί «τσαντηριών» στην πλατεία Συντάγματος και περί της ευθύνης του Δήμου Αθηναίων ο μνημονιακός υπουργός Δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου και ανέλαβε δράση ο Καμίνης.
Ο Δήμαρχος που εκλέχτηκε από ένα σημαντικό αριθμό συμπολιτών μας μέσα από εκβιαστικά διλλήματα και κρυφές αριστερόστροφες ελπίδες (πλην όμως φρούδες) και με την φανερή ή ανεπίσημη στήριξη μερίδων της αριστεράς, προσδιορίζει τις προτεραιότητές του. Ποια βρωμιά, ποια εγκληματικότητα, ποια κοινωνική πολιτική του δήμου, τίποτε απ’ όλα αυτά. Το άμεσο καθήκον του Καμίνη είναι να προσφέρει άλλοθι στον υπουργό καταστολής Παπουτσή και τα «τάγματα εφόδου» των ΜΑΤ και των μοτοσικλετιστών για άλλη μια επίδειξη βίας και αυταρχισμού.






 Μαζί μ’ αυτόν βέβαια συμβαδίζουν και οι υποστηριχτές του. Η Δημοκρατική Αριστερά των προσωπικοτήτων με τις «δημοκρατικές ευαισθησίες» τι λέει για όλα αυτά; Δεν είδε; Δεν άκουσε;
Αθήνα 11 Ιουλίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: