Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY: H Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ χαιρετίζει του εκατοντάδες χιλιάδες απεργούς.



H Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ χαιρετίζει του εκατοντάδες χιλιάδες απεργούς που με αποφασιστικότητα έδωσαν τη μάχη της σημερινής απεργίας στις πύλες των εργοστασίων, στους καταπέλτες των πλοίων, σε κάθε τόπο δουλειάς, τις δεκάδες χιλιάδες των διαδηλωτών που συμμετείχαν στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλες τις πόλεις της χώρας. Με περισσότερη μαζικότητα και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τους καλούμε να δώσουν τη μάχη για την επιτυχία και της αυριανής απεργίας.

Η Εκτελεστική Γραμματεία καταγγέλλει το στημένο παιχνίδι μερικών δεκάδων κουκουλοφόρων με τις διμοιρίες των ΜΑΤ, που έχει ως στόχο την κατασυκοφάντηση των εργατικών αγώνων, την τρομοκράτηση του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας, την αποτροπή της συμμετοχής τους στις αυριανές απεργιακές συγκεντρώσεις και στο σημερινό απογευματινό συλλαλητήριο.
Η σταθερή και επιλεκτική εμφάνιση αυτών των ομάδων στις απεργιακές συγκεντρώσεις υποδηλώνει τους στόχους και φανερώνει τους μηχανισμούς που τις ενεργοποιούν. Οι εργαζόμενοι όχι μόνο δεν πρέπει να φοβηθούν αλλά περιφρουρημένα και οργανωμένα να απαντήσουν στην προβοκατόρικη δράση αυτών των μηχανισμών με μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.
Όλοι στο σημερινό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 7μμ στους Στύλους του Ολυμπίου Διός και στην αυριανή μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στις 10πμ στην Ομόνοια

Δεν υπάρχουν σχόλια: