Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ



Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους δεκάδες χιλιάδες των εργατοϋπαλλήλων, τους χιλιάδες νέους και νέες, τα λαϊκά στρώματα που έδωσαν με επιτυχία τη μάχη της απεργίας νεκρώνοντας εργοστάσια και υπηρεσίες, γιαπιά και γραφεία.
Όλους αυτούς τους δεκάδες χιλιάδες που διαδήλωσαν συντεταγμένα και αποφασιστικά με τα λάβαρα του ΠΑΜΕ, με τα αιτήματα και τα συνθήματα του ταξικού κινήματος. Κανένας συμβιβασμός με τη βαρβαρότητα των μέτρων, με το κεφαλαίο και την πολιτική του.
Συνεχίζουμε ακόμα πιο μαζικά κλιμακώνοντας με νέα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ, το Σάββατο 18 Ιούνη σε όλες τις πόλεις της χώρας (Αθήνα, Ομόνοια 11πμ), απαιτώντας και αποφασίζοντας 48ωρη απεργία με τη συζήτηση του αντεργατικού εφιάλτη στη Βουλή.
Μετατρέποντας τους χώρους δουλειάς σε κάστρα αντίστασης εναντία στην πολιτική των κεφαλαιοκρατών, ενάντια στην πολιτική που διασφαλίζει την κερδοφορία τους.
Με κάθε τρόπο, με Γενικές Συνελεύσεις, με ψηφίσματα, καταδικάζουμε τα αντιλαϊκά μέτρα, αποφασίζουμε και απαιτούμε κλιμάκωση της πάλης.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: