Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Μόνο το Μετρό θα λειτουργήσει Τρίτη και Τετάρτη-ακινητοποιημένα τα άλλα μέσα μεταφοράς.


Λόγω 48-ωρης απεργίας του προσωπικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011 δεν θα εκτελούνται δρομολόγια του Μετρό προς και από το Αεροδρόμιο και τους σταθμούς Παλλήνη, Παιανία - Κάντζα και Κορωπί.
Τα υπόλοιπα δρομολόγια των Γραμμών 2 και 3 του ΜΕΤΡΟ θα εκτελούνται κανονικά.. Στην 48ωρη απεργία συμμετέχουν τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς.

Συγκεκριμένα:


  • οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ αποφάσισαν να συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία κι έτσι τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα και την Τρίτη και την Τετάρτη. Εξαιρούνται οι ειδικές λεωφορειακές γραμμές που εξυπηρετούν τους αθλητές των Special Olympics.
  • οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ αποφάσισαν να συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία κι έτσι τα τρόλει δεν θα κινηθούν ούτε την Τρίτη, ούτε την Τετάρτη.
  • στην 48ωρη απεργία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, με αποτέλεσμα να παραμείνουν ακινητοποιημένα τατρένα του ΟΣΕ, καθώς και ο Προαστιακός τόσο την Τρίτη, όσο και την Τετάρτη.
  • ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου (ΗΣΑΠ) και του τραμ και την Τρίτη και την Τετάρτη.



Πηγές: www.amel.gr-www.in.gr-Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: