Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 48ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ-ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ
Όλοι στην 48ωρη Απεργία

Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Ιούνη 2011
Απεργιακή συγκέντρωση - Τρίτη 28 Ιούνη,

10 π.μ, στην Κεντρική Πλατεία(και τις δύο ημέρες)

Γενικός ξεσηκωμός ενάντια στα νέα βάρβαρα μέτρα του «μεσοπρόθεσμου προγράμματος», κλιμάκωση της πάλης με στόχο την πλουτοκρατία, τα κόμματά της, την Ε.Ε και το ΔΝΤ.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Νομού Λάρισας, καλεί όλους τους εργαζόμενους σε γενικό ξεσηκωμό, για να μην περάσουν από τη Βουλή, τα νέα βάρβαρα μέτρα του «μεσοπρόθεσμου προγράμματος» της Κυβέρνησης, της Ε.Ε και της πλουτοκρατίας.

Όλοι στην 48ωρη απεργία 28 και 29 Ιούνη, που θα συζητιούνται τα αντεργατικά-αντιλαϊκά μέτρα στη Βουλή.
Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ,
Τρίτη 28 Ιούνη, ώρα 10 π.μ
Δεν υπάρχει περιθώριο για καθυστέρηση. Η αντιλαϊκή επίθεση δεν πρόκειται να σταματήσει ούτε με τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ούτε με τα ύπουλα και παραπλανητικά δημοψηφίσματα. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με έναν αμείλικτο πόλεμο που μας κήρυξε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η Ε.Ε, το ΔΝΤ, το κεφάλαιο, που δεν θα έχει τελειωμό αν δεν απαντήσουμε δυναμικά και αποφασιστικά. Να κάνουμε νόμο το δίκιο μας.
Οι εργαζόμενοι από τα κάτω, να παραμερίσουν του κυβερνητικούς και εργοδοτικούς συνδικαλιστές, που θέλουν το συνδικαλιστικό κίνημα, δεμένο πίσω από το άρμα της καπιταλιστικής ανάπτυξης. Να συστρατευτούν τώρα με το ΠΑΜΕ, την μόνη ελπίδα και προοπτική για την εργατική τάξη.
Μέσα από γενικές συνελεύσεις, συσκέψεις, με το πύκνωμα της δράσης των επιτροπών αγώνα και των σωματειακών επιτροπών, να σπρώξουν την κατάσταση προς τα εμπρός, να πιστέψουν στη δύναμη τους, να μπούνε μαζικά στη μάχη.  Να μη μείνει εργάτης έξω από αυτό το κάλεσμα μάχης.
Όλοι στην Πανεργατική Απεργία Τρίτη 28 - Τετάρτη 29 Ιούνη 2011
Απεργιακή Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ -  Τρίτη 28 Ιούνη,                                                       10 π.μ στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας


Δεν υπάρχουν σχόλια: