Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΝΑΡ- Όλοι στην 48-ωρη γενική Απεργία! Να μην περάσει το Μνημόνιο 2!




apergia_15_6b.gifΌλοι στους δρόμους! Κανένας στη δουλειά!
Απεργιακή συγκέντρωση Τρίτη 28/6, στις 10.00 π.μ. στο Μουσείο και πορεία στη Βουλή.
Απεργιακά μπλόκα την Τετάρτη 29/6 στο Σύνταγμα, στον Ευαγγελισμό, στο Καλλιμάρμαρο από νωρίς το πρωί και νέα απεργιακή συγκέντρωση.
 
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ γαντζωμένη στην εξουσία, αντιμέτωπη με την οργή των εργαζομένων, επιμένει στην άθλια, επικίνδυνη αντεργατική-αντιλαϊκή της πολιτική. Αλλά ούτε ο αυταρχισμός, η αστυνομική βία και τα χημικά που χρησιμοποιεί, ούτε τα ψεύτικα διλήμματα για μνημόνια ή χρεοκοπία μπορούν να αποπροσανατολίσουν κανέναν πια. Η πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ, του ΔΝΤ, τα Μνημόνια και το Μεσοπρόθεσμο, χρεοκοπούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία. Η 48-ωρη Γενική Απεργία της Τρίτης 28 και Τετάρτης 29 Ιούνη, όπου θα πλημμυρίσει το Σύνταγμα και οι δρόμοι σε ολόκληρη τη χώρα, μπορεί να αποτελέσει βήμα ανατροπής της κυβέρνησης και της βάρβαρης πολιτικής της.
Οι εργαζόμενοι, τα πρωτοβάθμια σωματεία και αγωνιστικά συνδικάτα παρεμβαίνουν στους χώρους δουλειάς για την επιτυχία της 48-ωρης Απεργίας, παρά την πρακτική άρνηση της γραφειοκρατίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ (η ΠΑΣΚΕ δεν ψήφισε την απεργία) να οργανώσουν τη μάχη. Παράλληλα σε γειτονιές, συνελεύσεις, πλατείες, παίρνονται μαζικά αποφάσεις για τη μάχη ενάντια στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα σφαγής των εργαζόμενων και του λαού, το οποίο συζητιέται από τη Δευτέρα στη Βουλή και ψηφίζεται την Τετάρτη 29 Ιούνη. Σε 48-ωρο αποκλεισμό της Βουλής και συνεχείς συγκεντρώσεις καλούν εργατικά σωματεία και ομοσπονδίες, λαϊκές συνελεύσεις γειτονιών και πόλεων, η συνέλευση της Πλ. Συντάγματος.
Σε Απεργιακή συγκέντρωση καλεί ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων την Τρίτη 28/6 στις 10.00 π.μ. στο Μουσείο και πορεία στο Σύνταγμα. Απεργιακά μπλόκα την Τετάρτη 29/6 και νέες συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: