Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!

Χωρίς λόγο, χωρίς καμιά "πρόκληση", βίαια και με δολοφονικές διαθέσεις χτύπησαν οι αλήτες της κυβέρνησης το κόσμο που διαδήλωνε. Στείλανε δεκάδες ανθρώπους στα νοσοκομεία. Η εντολή ήταν ξεκάθαρη, ρίξανε αμέτρητα χημικά και βαράγανε με λύσσα όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Πέρνανε φόρα και με ανάποδα γκλομπ κοπάναγαν τα κεφάλια των διαδηλωτών. 

Στη Νίκαια απ' όπου ήρθα εκτός από το παλικάρι που κυνδυνεύει παρέμειναν τουλάχιστον άλλοι τρεις γιατί τα χτυπήματά τους στο κεφάλι ήταν τέτοια που οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μείνουν μέσα. Αρκετοί είναι οι άνθρωποι από το μπλόκ της Ταξικής Πορείας που χτυπήθηκαν.

Η κυβέρνηση αυτή είναι ορκισμένη εχθρός του λαού, είναι αποφασισμένη πέρα από την εξαθλίωση που τον οδηγεί να τον υποτάξει με κάθε τρόπο και δε διστάζει μπροστά σε τίποτα. Ότι και να πουν οι υποτακτικοί των Αμερικάνων και Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών ότι δικαιολογία και αν προβάλουν είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. 

Μετά το Σύνταγμα το μπλοκ της Ταξικής Πορείας προχώρησε προς την Πανεπιστημίου, ακολουθήθηκε από αναρχικούς, προχωρώντας προς τα Προπύλαια λίγο μετά τη Βουκουρεστίου ακούσαμε τις πρώτες εκρήξεις, ξαφνικά και χωρίς καμιά απολύτως πρόκληση από κανένα διαδηλωτή σε όποιο μπλοκ και να ήταν, άρχισαν οι αλήτες να ρίχνουν χημικά και κρότου λάμψης κυκλώνοντας το μπλοκ της Ταξικής Πορείας και όσων ήταν πίσω μας χτυπώντας αλύπητα.

Όπως μου περιέγραψε μια συντρόφισσα (είναι γενική εκτίμηση ότι τα ανδροειδή έδειχναν ιδιαίτερη προτίμηση στις γυναίκες) είδε τον μπάτσο να έρχεται καταπάνω της και να της χτυπάει το γκλόμπ στο κεφάλι με όλη του τη δύναμη, το οποίο μάλλον ήταν ανάποδα. Το ότι δεν είχαμε χειρότερα είναι θέμα τύχης.

Θέλουν να μας τρομοκρατήσουν αλλά δεν θα τα καταφέρουν όσο και να χτυπάνε!













Δεν υπάρχουν σχόλια: