Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΔΗ.Κ.ΚΙ: Απίστευτα ψέμματα και ανοχή.ΔΥΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.



Τα απανωτά ψέματα επέλεξε η κυβέρνηση τόσο για την Οικονομία όσο και για τη Δημόσια Διοίκηση γενικότερα προκειμένου να κερδίσει χρόνο «γαντζωμένη» στην εξουσία και να ολοκληρώσει το σχέδιο της πλήρους οικονομικής και ηθικής αποδυνάμωσης του Ελληνικού Λαού και ταυτόχρονα την εκποίηση (αντί πινακίου φακής) της Εθνικής περιουσίας.
Υπολογίζοντας στο πανικό που προκαλούν οι «βαρύγδουπες» ανακοινώσεις και στην ανοχή που επιδεικνύει ο Ελληνικός Λαός και λόγω του πανικού αλλά και λόγω της περηφάνιας που τον διακρίνει η συνταγή επαναλαμβάνεται.
Ο Υπουργός των Οικονομικών με περίσσιο θράσος μας ανακοίνωσε ότι χρήματα για μισθούς και συντάξεις έχουμε μέχρι τα μέσα Ιουλίου 2011 και αν δεν πάρουμε τη 5 δόση δεν θα πληρώσουμε.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου, ψεύδεται, δεν εξηγεί στον Ελληνικό Λαό ότι τα χρήματα που παίρνουμε σα Χώρα από τη τρόικα δεν πηγαίνουν σε μισθούς και συντάξεις. Τα χρήματα αυτά πηγαίνουν εξ ολοκλήρου στις τσέπες των διεθνών τοκογλύφων και των «κρυφών φίλων» που ελέγχουν τα χρηματιστηριακά τραστ.
Λέμε ευθέως, με κάθε ειλικρίνεια και δυνατά, αυτά που όλοι ομολογούν ψιθυριστά , πως αυτή η κυβέρνηση εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία, είναι ο συνεργάτης των δυνάμεων της οικονομικής κατοχής και αποτελεί το Δούρειο Ίππο για τη χώρα μας.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ
Ο Ελληνικός έχει χρέος απέναντι στην Ιστορία του και ακόμα περισσότερο απέναντι στις νέες γενιές, να αναστείλει την ανοχή του στους υποκριτές και ψεύτες.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: